Gość: rozsadna IP: *.iqs-quant.com.pl 25.03.08, 11:45 czy sa jeszcze takowe w wawie i okolicach na rynku pierwotnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ernst Na Białołęce, a poza tym na wtórnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 12:11 Choć nie wynika to z cenników, to teraz jest taka posucha, ze 20% da się zejść z ceny (polecam ostatni dodatek do Rzepy). Za 5 kafli da się w ten sposób na pierwotnym kupić na Białołęce, lub na wtórnym gdzieś bliżej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufa2 Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 13:48 źle sformułowane pytanie: nie "czy jeszcze" tylko "czy już" poczekaj trochę a będą mocno prosić by kupić po 5k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 14:25 Kolega nie dopisal, ze beda prosic o kupowanie za 5k za dalekiej Bialolece. W centrum wciaz beda po 9kzl, a blizej (Ursynow, Bemowo itd.) moooze kupisz za 6.5-7k zl. Zreszta popatrz na tabelaofert.pl - jest pare ofert za 5400zl o ile mnie pamiec nie myli. Ale w tamtych rejonach to malo majetni ludzie stawiaja domy, a nie kupuja mieszkania w blokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.era.pl 25.03.08, 14:39 Najtansza oferta wedlug tabliofert to 4272/m2 na Targowku - to akurat duzy metraz. Ale dwupokojowe na Bialolece mozna znalesc juz za 5300/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SGH Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:05 To odejmij od tej ceny jeszcze 15% normalnego teraz rabatu i wyjdzie Ci realna cena transakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.iqs-quant.com.pl 25.03.08, 15:37 no wlasnie wlasnie tamta strona Wisly do bani... patrzylam na inwestycje w Brwinowie ktora wydaje mi sie lepsza niz ta cala Bialoleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.171.92.97.crowley.pl 25.03.08, 15:38 a ile i gdzie mieszkań kupiłeś, że piszesz o "normalnym teraz" rabacie 15%" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.jmdi.pl 25.03.08, 17:36 ale z Was debile do ntej potegi ....jakis czub pisze, ze na białołece małozamozni ludzie buduja domy..ha ha ha ..pojedz sobie czubie na bialołeka i zobacz jakie domy stawiaja ...natomiast bogacze , ktorzy kupuja wille w Wilanowie nie pisza na tym forum wiec po co czuby udajecie kogos kim nie jestescie...czuby do kewadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota nie boli Ulew _mi _sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:35 ...poprzyjezdza to ze wsi i glupoty pisze.zapraszam na bialoleke dworska.pojedz, zobacz a pozniej komentuj baranico!lub baranie.ciekawe skad na bialolece sa takie ceny ziemi?ponizej 650zł/m2 nie kupisz wiec nie pisz o malozamoznych ludziachSpadaj do brwinowa lub cuź i tam uprawiaj kapuste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Ulew _mi _sie IP: *.chello.pl 25.03.08, 19:03 Nie ma to jak rzeczowa dyskusja, moze jest tu jakis psycholog, socjolog i mi wyjasni skad sie takie oszolomy biora? Internet musi wywolywac dziwne reakcje, bo generalnie nie widuje takich kretynow w realu :) Wbij sobie w ten leb, ze ludzie zamozni tez na Bialoece buduja domy, ale wsrod nich sa i ludzie nie zamozni. Ja na ten przyklad kupilem dom w stanie deweloperskim na Wawrze za 900 tys (gdzie bywa drozej niz na Bialolece), a nie uwazam siebie za bogacza, zarabiam 11tys miesiecznie, a wiekszosc z tej kwoty jaka zaplacilem mam ze sprzedazy mieszkania. Takich ludzi jak ja jest sporo, wiem, bo sie z nimi spotykam w pracy i po pracy. Jak ktos chce wybudowac dom, to moze to zrobic nawet za 2/3 tej kwoty (500 metrow na dzialke to tylko 300 tys, a wybudowanie to kolejne 300), ale do budowania trzeba miec i nerwy i czas. I masz racje, przyjechalem ze wsi, ale to wcale nie determinuje mojej zaradnosci zyciowej, ciekaw jestem gdzie Ty mieszkasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Ulew _mi _sie IP: 83.175.174.* 03.04.08, 16:49 a brutto czy netto 11 tysi. bo to duża róznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ulew _mi _sie IP: 195.188.191.* 03.04.08, 17:11 > a brutto czy netto 11 tysi. bo to duża róznica? raczej brutto to dziwna moda dowartosciowywania sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Ulew _mi _sie IP: 193.24.24.* 04.04.08, 14:12 Dziwna to jest moda czytania bez zrozumienia :-P o myśleniu już nie wspominając .. Podawanie brutto jest standardem z tych prostych przyczyny że: - primo, taka kwota jest podawana na umowie o pracę, - secundo, mamy więcej niż jeden próg podatkowy i podając netto należało by podawać jak na np: w stanach czy uk wysokości wynagrodzenia netto rocznie. BTW w okolicach 11-13 kPLN/mies. to wahania kwoty netto między poszczególnymi miesiącami w roku wynoszą ok 1,5 kPLN. Co jest w tym kraju dziwnie nieoczywiste jedynie dla ludzi którzy się ze zjawiskiem progów podatkowych spotykają sie jedynie w teorii. Czyli nasza flagowa cecha narodowa pt: "Zawiść" :-// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Ulew _mi _sie IP: 83.175.174.* 03.04.08, 16:46 a niech no przyjedzie na ten naszom białołenke dworskom. tyko niech no powonchać nie zapomni...odur taki ci wali ze no po siemku nie zabłondzis. Czajka pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadna cena Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.nitronet.pl 25.03.08, 18:44 ten watek jest na konkrety a nie na wyzwiska, jesli nic nie jestes w stanie polecic to po co zagladasz. uscislajac nie interesuje mnie Bialoleka. nie obrazaj ludzi ktorzy wyrazaja swoje poglady a do tego maja prawo na tym forum. ponawiam pytanie czy ktos jest w stanie dac namiary na inwestycje w ktorych metr kosztuje w okolicach 5 tysiecy za m2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miti Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:45 jezeli 5800 to wciaz okolica 5000, to mozna sie przyjrzec mieszkaniom na osiedlu derby. sama kupilam tam za tyle mieszkanie 70 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 18:54 W Piasecznie po tej cenie sprzedaje przynajmniej 3 deweloperów, ale akurat tam 4000 to jest maks co można zapłacić, więc trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy na dalsze obniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 15:18 rozsadna ty masz w glowie nasrane ..szukasz po 5 tys za m2 ale nie na bialolece..czy ty myslisz ze za 5 kupisz nam okotowie? idz sie lecz czubko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XKris Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: 193.201.167.* 04.04.08, 15:25 pewnie kupi, a ty go jeszcze bedziesz po rekach calowac ze kupil od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: mieszkania za 5 tys m2? IP: 83.175.174.* 11.04.08, 14:07 z palcem w dupie kupisz na wawerku przykładowo. np taki deweloperek haus buduje segmenciki a i mieszkanka na palmowej mileli po piątaku www.developer-house.pl/site.php?id_menu=30 luzik co? Odpowiedz Link Zgłoś