IP: *.aster.pl 21.04.08, 17:45
Prosta Tower "apartamentowiec" przyklejony do ściany
szczytowej "kupy" jwc.
- mieszkania 80m2 - 2 pokoje i ślepa kuchnia - szok
- budynek praktycznie nadwieszony nad ulicą (b. ruchliwą)- szok
- firmuje to arch Kuryłowicz - szok
- 32.000 za m2 - szok
A może to ja jestem tępy i głupi?
Obserwuj wątek
    • Gość: raf Re: SZOK!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 20:38
      ale obok metra i w centrum ! ;) Osiede "za żelazna brama" też jest w
      centrum a taka prosta tower to taka żelazna brama za 10 lat ;). Jak
      ktoś to kupi to jest mega wypasionym baranem i z chęcią bym go
      poznał bo może bym nakręcił go na inwestycje we mnie np - przelew
      na moje konto.
      • Gość: Stoje_i_patrze Re: SZOK!! IP: *.acn.waw.pl 21.04.08, 21:10
        Ogólnie zgadzam się z przedmówcami. Ta inwestycja to jedno wielkie nieporozumienie.

"...nakręcił go na inwestycje we mnie np - przelew
        na moje konto..."

ROTFL

• Gość: ccc typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:11
          blisko centrum, szybki dojazd lub dojście do pracy, co więcej potrzeba
          samotnej/-mu księgowemu lub dyrektorowi?
          Cena abstrakcyjna za tą jakość, ale cały ten rejon wysyca się tak drogimi
          mieszkaniami. Czy słusznie czy nie zobaczymy za 5 lat -jak Warszawa zrobi się
          zupełnie nieprzejezdna lub wręcz przeciwnie.
          • Gość: stary czlowiek Re: typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 10:35
            Swietna analiza. Jednak jak pisal Orwell wszystkie zwierzeta sa rowne, ale
            niektore sa rowniejsze. I te mniej rowne zwierzatka mieszkaja na dalekich
            przedmiesciach, do tego samego zakorowanego miasta probuja sie dostac swoimi
            lanosikami i fiacikami po waskich drogach dojazdowych albo pociagami ktore
            wygladaja jak za Generalnej Guberni spedzajac wiele godzina w drodze zeby
            pracowac w fabrykach i biurach pod komenda tych zwierzatek z centrum.
            A kiedy juz dojada do swoich posiadlosci kiedy slonce zjadzie moga sie
            rozkoszowac domami w stylu dworkow zbudowanymi metoda gospodarcza z tesciem z
            pustakow zrobionych z popiolow z Czarnobyla. Ich drogie malzonki podadza im
            zasluzona kolacje -mielone w ciezkim sosie macznym. I tak plynie im zycie.
            • Gość: gość Re: typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:42
              Co za debil?
              • bogucjusz Re: typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm 22.04.08, 13:04
                Gość portalu: gość napisał(a):

> Co za debil?

"Zwierzątko śródmiejskie". Hałas, spaliny i rush, jak widać, robią swoje... :-)
                • Gość: stary czlowiek Re: typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:32
                  Prawda w oczy kole ? Moze w nastepnym wcieleniu bedziesz madrzejszy i
                  sprytniejszy i bedzie cie stac na eleganckie mieszkanie w centrum zamiast slamsu
                  gdzies pod huta czy spalarnia smieci. W cos trzeba wierzyc.
                  • bogucjusz Re: typowe mieszkanka dla zwierzątek z firm 22.04.08, 14:06
                    Oj, staruszku, staruszku, nic o mnie nie wiesz, a już strzelasz na oślep o moim
                    statusie finansowym i miejscu zamieszkania. Śmieszny jesteś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka