Dodaj do ulubionych

Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piasecznie?

05.05.08, 10:51
ma biec linia metra przez las kabacki, Józefosłąw do Piaseczna -
podała Telewizja internetowa Piaseczno:

www.tvpiaseczno.pl/02.php

gdzie moge sie dowiedziec o mieszkanie tuż przy stacji np. w
Piasecznie, są o wiele tańsze niż w Wawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: dziadek Re: Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piaseczn IP: *.171.92.97.crowley.pl 05.05.08, 11:35
      >linia metra przez las kabacki,

dobre, bo mocne !
      • kensio TV Triipin... 05.05.08, 12:07
        W TV Ćpam słyszałem że podobno Metro dojdzie do Kielc.

A moze tam mieszkaneczka wzrosną na wartości... Kupować?

Co sądzicie?
        • kensio Re: TV Triipin... 07.05.08, 10:10
          Nikt nie ma żadnych sugestii? :D
        • Gość: zofia Re: TV Triipin... IP: 83.145.84.* 07.05.08, 12:51
          Tak, ja myślę że jak tylko skończa pierwszą linię metra....
          i zaczną....... a potem skończą...... drugą to wezmą się za ... skąd
          to radio? - a! za Piaseczno, a potem za Anin, Wesołą, Michalin...

• Gość: rewers Re: Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piaseczn IP: 195.90.102.* 07.05.08, 13:34
      o metrze nic nie wiem ale ma byc tramwaj do piaseczna w ...2015r siskom.waw.pl/kp-tramwaj_piaseczno.htm#opis
      • kensio Tramwaj prawie jak metro. 09.05.08, 08:59
        Trzeba podbic bo metro w Piasecznie jest sprawa kluczową dla
        Warszawskiej urbanistyki.

Myle se że bedze mozna przyciac jakies 7 kola od metra na
        mieszkankach we Piasecznie :D
        • Gość: gosc Re: Tramwaj prawie jak metro. IP: *.189.72.20.e-plan.pl 09.05.08, 11:51
          poraza mnie brak pragmatyki i racjonalnosci wsrod polskich urzednikow i
          politykow, ktora kieruja sie primo mieszkancy zachodniej UE - po co budowac
          metro lub tramwaj do Piaseczna za wiele mln PLN, ktorych i tak nie ma na nowe
          mosty czy trasy w Wawie, skoro juz istnieje DZIALAJACA trasa kolejowa z Wawy do
          Piaseczna!

To, co nalezy zrobic, to:
          - zapewnic dobry lokalny transport z osiedli Piaseczna do stacji kolejowej
          - kupic lub wydzierzawic uzywany, lecz w dobrym stanie nowoczesny tabor kolejowy
          - zwiekszyc czestotliwosc kursow w godzinach szczytu tak, aby kolejki jezdzili
          co 10-20min, poza szczytem raz na 1-2h
          • kensio That's right... 11.05.08, 14:55
            Wszystko prawda... ale urzedasy chciałyby cos przy.. na
            przetargach... a tu na czym przywala hę?

Nie ma motywacji do optymalizacji procesów... jest motywacja do
            tworzenia kosztów...
    • end_of_job Re: Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piaseczn 17.05.08, 19:54
      polecam julianow i jozefoslaw. rowerkiem przez las do stacji kabaty. lepsze dla
      zdrowia niz eskapada pulawska samochodem
      • Gość: dziadek Re: Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piaseczn IP: *.aster.pl 17.05.08, 20:49
        >polecam julianow i jozefoslaw. rowerkiem przez las do stacji
        kabaty. lepsze dla zdrowia niz eskapada pulawska samochodem

to prawda, zwłaszcza zimą przy -15 C
        płuca se przewietrzysz na amen
        • dwunastnica Re: Gdzie kupic mieszkanie przy Metrze w piaseczn 17.05.08, 21:53
          OOO, chciałbym żeby zimą było chociaż -2 C. W obecnych czasach temperatura
          ujemna zimą to rzadkość. O płuca się nie bój, jeździłem rowerem do -5 C i się
          zahartowałem. Tylko jazda po śniegu i lodzie jest bardzo nieciekawa. Trzeba mieć
          specjalne opony z metalowymi kolcami. No i jak pada deszcz albo śnieg albo wieje
          silny wiatr to też nie jest ciekawie.
          • Gość: Ciekawy A gdzie zostawisz rower cwanaczku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:15
            • dwunastnica Re: A gdzie zostawisz rower cwanaczku ? 17.05.08, 23:18
              A co, chciałbyś mi go zwędzić ??? Nie licz na wiele, mam starego grata.

A tak poważnie to zobaczymy, może parking P&R który powstanie przy metrze Kabaty
              będzie miał też przechowalnię rowerów.
              • Gość: jacek w latach 80 przy kazdej stacji PKP byly przechowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 07:18
                przechowalnie rowerow

dzis nie ma nawet sladu

komu to przeszkadzalo ???
    • jan-w Gdzie leczą chorych prowokatorów. 18.05.08, 08:46
      Założyciel wątku to debil-prowokator, który zaypał tym spamem wszystkie
      warszawskie fora. Został oczywiście wszędzie zignorowany i usunięty.
      • Gość: jacek dzieki - tu posrod 10%, por.Colombo, bamboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:40
        i innych pracownikow firm deweloperskich i naganiaczy z agencji
        niczym sie nie wyroznial

ot jeden z zaklinaczy stalych wzrostow i zakupu mieszkan na juz bo
        tak szybko odchodza - dzieki tym zaklinczom tu tak wesolo
        • Gość: por Colombo Re: dzieki - tu posrod 10%, por.Colombo, bamboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 13:26
          Na Montag morgen musisz przygotowac lepsze polacken witze. Inaczej twoj sztafeln
          firer z austrisze banken gruppe da ci w glupia polacken pysk. Best austrisze
          developer nie daje tobie bardzo duza geld za polnisze wirtszaft. Nie ma
          opie..nka przez weekend. Ty Jacenty musisz duzo prracowac dla swojego
          austrisze herr szef zeby za brrama nie byc wyrzucony od rrazu. Musisz barrdziej
          sie starrac w prracy dla grosse austrisze Koncerrn. Rajfajsen ewoluszyn to gutte
          austrisze developer i on polska lenia trzymac w rrobota nie bedzie. Od rrazu za
          frraki cie wyrzuca za taka polnisze wirtszaft. Starraj sie barrdziej Jacenta.
          • kensio Na skraju szaleństwa... 19.05.08, 08:29
            Muffa - zidiociałes do reszty? Nie wąchaj swoich gaci pod zadnym
            pozorem. Nie wiesz ze amoniak powoduje stany maniakalne? :d
            • Gość: dr No Re: Na skraju szaleństwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 08:40
              > Nie wiesz ze amoniak powoduje stany maniakalne?

Nie bardzo. Ale, dziekuje za porade od eksperta. Widac ze z niejednych osranych
              majtek amoniak wachales, panie ekspercie rynku RE.

Bardzo tez bronisz swoja parowke jacka. Bawiliscie sie dobrze wczoraj w lozku ?
              Nie przedawkowaliscie bron boze amoniaku ? Bo jakos dzis twojej parowy nie widac
              na forum. A moze po prostu nie chce pokazac swojego IP bo by bylo widac dla
              ktorej osraqnej mendy z kliki developersko-agencyjnej pracuje. Wiec, lepiej
              uzywac pseudo kochasia kensio.

• Gość: jacek do niektorych jak widac nie docieraja IP: *.dsl.sil.at 19.05.08, 19:54
                ostrzezenia o szkodliwosci amoniaku ...

nawali sie taki cieplym amoniakiem i serwuje nam najnudniejsze
                kawalki ze swojego pamietnika

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka