Gość: Adama IP: 82.177.11.* 15.05.08, 12:10 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5214194.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kensio So 15.05.08, 12:26 Ile mozna mnozyc artykułów o rzeczach oczywistych? "Według analityka Open Finance Emila Szwedy popyt ożywi się dopiero, gdy ceny na rynku spadną o 5 - 10 proc." Emilek cos bąka o obniżkach a ja dodam nie 5 % a min 35%... Wiecej odwagi. Dupki developerskiej juz nie uratuje nic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: So IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:10 Ludzie , czy wy wierzycie w to że ceny ostro spadają. A kiedy one osiagneły poziom o którym wszyscy myślą. Porównując ceny transakcyjne to ceny najwyżej stanęły. Jest bryndza przy sprzedazy ale gdzie wy widzicie te wielkie spadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieruchomo Re: So IP: *.aster.pl 15.05.08, 19:36 Przyjdź do mnie do agencji na Kabatach to Ci pokażę przykłady ile właściciele są teraz w stanie zejść z ceny, żeby tylko coś sprzedać. Wbrew pozorom mnie też jest to na rękę, bo co mi po wysokich cenach nieruchomości, w których obrocie pośredniczę, skoro i tak nikt ich nie kupuje, więc ja nie mam swoej prowizji? Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: So 15.05.08, 20:08 Wlasnie brakuje mi na tym forum wypowiedzi ludzi pracujacych w agencjach posrednictwa sprzedazy nieruchomosci oraz z bankow. Przeciez w bankach tez ludzie pracuja, dlaczego nikt sie nie wypowiada? Najlepiej z IP bankowym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Szczera wypowiedź z IP bankowym na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:18 może oznaczać koniec pracy w danym banku (jak się wyda). A agenci wypowiadają się na tym forum częściej niż myślisz (na ogół pod kilkoma nick'ami na zmianę) udająć zadowolonych klientów i namawiając do kupowania bo przecierz zaraz wzrosnie. PS. Znaczna częśc agentów też jest umoczona w inwestycje na tym rynku, tak więc ich wiarygodność jest zerowa. damianbsc napisał: > Wlasnie brakuje mi na tym forum wypowiedzi ludzi pracujacych w agencjach > posrednictwa sprzedazy nieruchomosci oraz z bankow. Przeciez w bankach tez > ludzie pracuja, dlaczego nikt sie nie wypowiada? Najlepiej z IP bankowym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kensio Agents... 15.05.08, 20:21 Absolutnie nie prawda! Bardzo aktywnie uczesticzyli na forum agenci z Oberhouse oraz firmy E-ekspert, a takze pracownicy wielu developerów naganiali na zakupy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambola Re: So IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:32 Poszukaj wypowiedzi niejakiego "jacka". To dobrra polska prracownik jednego z beste austrisze banken gruppe. Za duzy geld od banken gruppe caly czas szczeka na polnisze deweloperen szwajne. Jego gruppen firerzy w banken gruppe barrdzo cenia polacken witze, duzo smiechu z verfluchten polnisze deweloperen maja. Przypadkiem w banken gruppe maja tez swojego gute austrisze deweloper. Barrdzo dobrra rrobota rrobi tutaj dla nich prracownik jacek. Moze lepiej ze inni pracownicy bankow nie ujawniaja az tak bardzo swoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek bambola, jako pracownik Property Development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:55 ze Smolnej - uzywajacy takze nickow por. Colombo, property man, sasiad, z wloch itp jest niezwykle wiarygodny w tej sprawie on wie najlepiej jak to jest w tej branzy w tych ciezkic chwilach - niezaplacone rachunk, dlugi u dostwcow i wykonawcow, niezaplacone pensje itp ale to dopiero poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
barnabela A moja znajoma agentka... 15.05.08, 21:07 ...moja znajoma agentka jednoznacznie potwierdza, że mieszkania staniały. Początkowe ceny ofertowe często są na poziomie zeszłorocznym, dopiero po miesiącu-dwóch właściciel opuszcza cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: So IP: *.aster.pl 15.05.08, 21:26 > Przyjdź do mnie do agencji na Kabatach to Ci pokażę przykłady ile > właściciele są teraz w stanie zejść z ceny Urysnowiak to ty ? Ja przyjdę, tylko podaj do której agencji bo trochu was tam jest. Ale jeśli masz oferty w wielkiej płycie po 11 k/m2 i ktoś jest gotów opuścić "nawet" do 8 k/m2, to mnie nie fatyguj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek W twoim przypadku dziadek niewątpliwie mieli racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 21:26 Daminbsc masz powyzej typową wypowiedź agenta dziadka. Czy ona coś wnosi ? Odpowiedz Link Zgłoś