Gość: Zuza i Grześ IP: *.chello.pl 12.06.08, 22:14 Czy znacie jakieś dobre inwestycje w tym rejonie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Masakra Re: Targówek IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 23:12 Tak - druty wysokiego napięcia, jest ich tam pełno. Dlatego boją się tam latać samoloty żeby się w nie nie złapać :D Poza tym wali penicyliną z Polfy Tarchomin :) A w tym roku ma być podobno budowany Most Północny - impossible XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 11:54 puknij się w Swój Pusty Czerep Masakro. jakie druty , jaka polfa jaki most północny - pomyliła Ci się Białołęka-Tarchomin z Targówkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Targówek IP: *.aster.pl 14.06.08, 19:08 widze ze kolega zna warszawe jak warszawiak z łomży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masakra Re: Targówek IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 19:27 Jestem z lewobrzeżnej Wawy, na prawobrzeżnej byłem z pięc razy stąd mój faux pas. BTW. W Łomży nigdy nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Targówek IP: *.chello.pl 14.06.08, 21:27 Nie wiem czy jeszcze coś zostało z Tivoli Park. Na pewno jest też jeszcze inwestycja Orco przy CH Targówek... Odpowiedz Link Zgłoś
antos_brodno2 Targówek odsprzedam udzial 3 pokoje Tivoli bezposr 26.06.08, 01:16 witam mam udzial 3 pokoje 72 m2 , I pietro ,w parku Tivoli rog NowoWincentego i Malborskiej, ladne mieszkanei narozne 3 pokoje plus komorka lokatorska plus miejsce w garazu plus 12 metrow balkon,bardzo ladny uklad mieszkania.Mieszkanie-udzial che odsprzedac bez zarobklu , tylko to co wplacilismy.Muismy zrezygnowac z niego mimo iz ma najladniejszy uklad 3 poki na osiedlu i takich mieszkan juz nie ma w sprzedazy, okna na cala wysokosc scian, bardzo nowoczesne, przeszklone i widne mieszkanie, ustawne.zakonczenie budowy sierpien-wrzesein czyli po wakacjach mozna sobie juz robic wnetrze. Obecnie w Tivoli sa promocje na mieszkania ,sprzedaja je pracownicy Knight Frank, ale prosze dobrze przyjzec sie na czym polegaja promocje i jakie mieszkania zostaly.Te ktore maja pewne felery. Wiecej info na priva antos_brodno2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Targówek 14.06.08, 21:51 fopa? poprzednią wypowiedzią wyciągnąłeś pan słomę z gnojówką panie Czerwony Poliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masakra mufffa - jak zwykle prostactwo z domieszką buractw IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 21:58 a. Skąd się tacy ludzie biorą? No ale cóż ludzie prymitywni jak mufffa bez odrobiny zasad kultury tylko tak potrafią. Nie zapomnij obory posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: mufffa - jak zwykle prostactwo z domieszką bu 14.06.08, 22:16 "pryk"... <- to odgłos myślenia pana "jestem oryginalny i wpadłem na pomysł idiocenia na forum" Masakry, heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masakra ehhh i znowu zdradzasz swoje niewłaściwe nawyki... IP: *.acn.waw.pl 14.06.08, 22:33 > "pryk"... <- to odgłos myślenia W towarzystwie też w taki sposób myślisz? Dobrze, że ktoś wymyślił maski p-gaz :) Aż strach pomyśleć co będzie gdy ktoś będzie chciał zapalić cygaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koperfiltz mufffa slodki balsku tęsknie od tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 22:55 To co spotkamy sie mufffa jutro w szalecie na powązkach ? Zobaczysz będzie super. Cały tydzień jadłem chińskie zupki. Oj będzie ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwany Re: mufffa slodki balsku tęsknie od tygodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 23:55 p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.l.o. Was juz dokumentnie.Dajcie juz spokoj z tymi kretynskimi tekstami.Ile mozna czytac te marne posty o konsystencji rozwolnienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
natalka11 Re: Targówek 17.06.08, 15:02 popatrzcie się na dom na ul. Rzewińskiej. Kameralny budynek i wysoki standard wykończenia np. granit na klatce schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza i Grześ Re: Targówek IP: *.chello.pl 20.06.08, 23:24 dzięki za wszystkie dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MargolińskiWiesław Re: Targówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 21:29 Tylko nie zapomnijcie spuścić wody po tych kupach! Odpowiedz Link Zgłoś
karociawawa Re: Targówek 27.10.16, 09:54 Hej, czy coś wiadomo Wam odnośnie nowej inwestycji , czyli mostu nowego na tą stronę wisły, bo w październiku miała być decyzja ? Odpowiedz Link Zgłoś
majakaniaa Re: Targówek 16.01.17, 08:21 osiedle Przy Parku wygląda super. Nowa era dla targówka, i właśnie chcę w nią skoczyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś