satorianus 08.08.08, 13:21 Szukam mieszkania w Piasecznie 2 pokoje 35-42m2. Za mniej niż 6000 za metr. Możliwie blisko stacji PKP. Da się coś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwe za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym mokotowie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.08.08, 13:27 w Piasecznie po krotkim targowaniu znajomi kupili NOWE (poand 60m) placac troche ponad 3000 za m2. okolice auchan, nie wiem czy tam jest jakas stacja kolejowa. Odpowiedz Link Zgłoś
scott22 Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko 08.08.08, 15:02 tak, vis-a-vis auchan jest wspaniała realizacja firmy multi-hekk. myślę, że znajomi będą dumni ze swojego zakupu. bardzo. poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.08.08, 23:15 ja nic nie napisalem o multihekowskim badziewiu, ktore zreszta znajomi z premedytacja omijali szerokim lukiem. maja mieszkanie w niskich blokach, kawalek za auchan, raz tam bylem i nie wem jak sie ten rejon nazywa. w maire neidaleko jest ta firma co robi plyty kopmpaktowe Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Piaseczno - nie ta bajka 09.08.08, 11:36 Proponuję najpierw zapytać sprzedąjących czy wybudowane i budowane bloki są podłączone do mediów, przede wszystkim woda i ścieki. Wciąż nieukończona modernizacja oczyszczalni uniemożliwia nowym budom podłączanie się do sieci. Coraz więcej nowych mieszkań ma tylko prąd jako główne źródło ogrzewania i do kuchenki. Tanio nie znaczy lepiej i jakie koszty są później i ile czasu zajmie odbiór mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
satorianus Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko 08.08.08, 15:41 3000? Czyli za 60 metrowe mieszkanie zapłacili 240000. Fajnie, bo akurat tyle mam :) A tak na serio, to takie ceny są niestety nierealne :) To co piszesz o Mokotowie również. Jak wynegoscujesz dla mnie taką cenę z metra, to do ręki daje Ci wartości 10% transakcji. Dobra? A tę inwestycje kojarzę. Trochę za blisko Puławskiej jak na moje drażliwe uszy. Ale za 3000 za metr przyzwyczaje się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikki Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko IP: *.chello.pl 08.08.08, 18:06 jak Ci wyszło te 240000 to ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
220wolt Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 16:49 Czlowieku, podaruj sobie to naganianie, za niewiele wiecej to rzeczywiscie Dolny Mokotow jest realny, tyle za na wtornym, ale w cegle z lat 50-tych. Kogo chcesz jeszcze oszukac? Myslisz ze ludzie oczu nie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
arkaszka1 Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 17:51 przejedź się po Piasecznie, żółtych tablic bez liku, przy Dworcowej oddają kilka nowych budynków i tam niespodzianka -tablica na tablicy. Tak naprawdę to trzeba się postarać aby kupić powyżej 6000/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
hardyjuhas Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 17:53 W Piasecznie metr powinien kosztowac nie wiecej, niz 4000 PLN, w porownaniu z sila nabywcza mieszkancow, ogolna sytuacja na rynku nieruchomosci i cenami mieszkan w Europie, natomiast srednia dla Wawy powinna wynosic okolo 6000. No ale marzenia odlozmy na bok - w kazdym razie zapewnij sobie lokalizacje blisko PKP, bo jezdzac samochodem Pulawska skrocisz sobie zycie o 10 lat przez ciagle nerwy... Z tego wlasnie powodu zrezygnowalem z kupna szeregu w Jozefoslawiu... Odpowiedz Link Zgłoś