Dodaj do ulubionych

Piaseczno poniżej 6000

08.08.08, 13:21
Szukam mieszkania w Piasecznie 2 pokoje 35-42m2. Za mniej niż 6000 za metr.
Możliwie blisko stacji PKP. Da się coś znaleźć?
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym mokotowie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.08.08, 13:27
      w Piasecznie po krotkim targowaniu znajomi kupili NOWE (poand 60m) placac troche
      ponad 3000 za m2. okolice auchan, nie wiem czy tam jest jakas stacja kolejowa.
      • scott22 Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko 08.08.08, 15:02
        tak, vis-a-vis auchan jest wspaniała realizacja firmy multi-hekk.
        myślę, że znajomi będą dumni ze swojego zakupu. bardzo. poz
        • Gość: qwe Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.08.08, 23:15
          ja nic nie napisalem o multihekowskim badziewiu, ktore zreszta znajomi z
          premedytacja omijali szerokim lukiem. maja mieszkanie w niskich blokach, kawalek
          za auchan, raz tam bylem i nie wem jak sie ten rejon nazywa. w maire neidaleko
          jest ta firma co robi plyty kopmpaktowe
          • gabryella Piaseczno - nie ta bajka 09.08.08, 11:36
            Proponuję najpierw zapytać sprzedąjących czy wybudowane i budowane bloki są
            podłączone do mediów, przede wszystkim woda i ścieki. Wciąż nieukończona
            modernizacja oczyszczalni uniemożliwia nowym budom podłączanie się do sieci.
            Coraz więcej nowych mieszkań ma tylko prąd jako główne źródło ogrzewania i do
            kuchenki. Tanio nie znaczy lepiej i jakie koszty są później i ile czasu zajmie
            odbiór mieszkania.
      • satorianus Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko 08.08.08, 15:41
        3000? Czyli za 60 metrowe mieszkanie zapłacili 240000. Fajnie, bo akurat tyle
        mam :) A tak na serio, to takie ceny są niestety nierealne :) To co piszesz o
        Mokotowie również. Jak wynegoscujesz
        dla mnie taką cenę z metra, to do ręki daje Ci wartości 10% transakcji. Dobra?

A tę inwestycje kojarzę. Trochę za blisko Puławskiej jak na moje drażliwe uszy.
        Ale za 3000 za metr przyzwyczaje się. :)
        • Gość: nikki Re: za tyle znajdziesz w Warszawie na dolnym moko IP: *.chello.pl 08.08.08, 18:06
          jak Ci wyszło te 240000 to ja nie wiem...
    • 220wolt Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 16:49
      Czlowieku, podaruj sobie to naganianie, za niewiele wiecej to rzeczywiscie Dolny
      Mokotow jest realny, tyle za na wtornym, ale w cegle z lat 50-tych. Kogo chcesz
      jeszcze oszukac? Myslisz ze ludzie oczu nie maja?
      • arkaszka1 Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 17:51
        przejedź się po Piasecznie, żółtych tablic bez liku, przy Dworcowej
        oddają kilka nowych budynków i tam niespodzianka -tablica na
        tablicy. Tak naprawdę to trzeba się postarać aby kupić powyżej
        6000/m2
      • hardyjuhas Re: Piaseczno poniżej 6000 08.08.08, 17:53
        W Piasecznie metr powinien kosztowac nie wiecej, niz 4000 PLN, w porownaniu z
        sila nabywcza mieszkancow, ogolna sytuacja na rynku nieruchomosci i cenami
        mieszkan w Europie, natomiast srednia dla Wawy powinna wynosic okolo 6000.

No ale marzenia odlozmy na bok - w kazdym razie zapewnij sobie lokalizacje
        blisko PKP, bo jezdzac samochodem Pulawska skrocisz sobie zycie o 10 lat przez
        ciagle nerwy...

Z tego wlasnie powodu zrezygnowalem z kupna szeregu w Jozefoslawiu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka