dzikusdzikusdzikus 16.08.08, 12:58 To chyba jakiś przedruk z Gazety Wyboczej: www.hotmoney.pl/artykul/3680/1/prasa-polska-doradcy-finansowi-czy-zawsze-sa-uczciwi-2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: Doradcy finansowi - cała prawda IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 20:28 no i proszę, zgodnie z obietnicą zaglądam. I widzę, że bez zmian: stała ekipa pogrążona w dyskucja "out of topic" :-) Co do pośredników: ja brałam przez Open i jestem zadowolona. Trafiłam na zorientowanego i inteligentnego brokera. Co nie znaczy, ze wszyscy sa tacy - moja kolezanka jest na przykład niezadowolona (bardzo). Kredyt rozwazalismy przez około 4 msc. W tym czasie (po pierwszej wizycie w Open) zwiedzilismy kilkanascie banków i moje dosiwdczenia sa takie, ze tam tez nierzadko siedza ludzie mało zorientowani. Gneralnie uważam, ze Open pomógł mi w negocjacjach z bankami (dostaliśmy pozytywna odpowiedz w czterech bankach do których składaliśmy) i przypuszczam, ze uzyskalismy lepsze warunki, niz byśmy sami to robili. Generalna rada: dreczyc i meczyc brokera, nie podpisywac niczego dopoki nie ma sie granitowego poczucia, ze wie sie, jak to dziala. Jasne, ze oni maja prowizje (brokerzy w oddziałach bankow tez ją zreszta maja). A po drugie, tym razem ja dodam do rozwazan "nie na temat" - to mieszakanie 160 mkw z Nieruchomosci w TVN24, to raczej osiedle Eco Park (Żaryny/Biały Kamień). Nie była to taka kosmiczna oferta (samo wykonczenie było warte oceniam, ze 3-3,5 tys za metr). Nie pamietam, jak tam było z tarasem/ogrodem zimowym). Jesli był cos na poziomie 20 mkw, to szybko sie sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiooo Re: Doradcy finansowi - cała prawda o ninie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:48 Po co ta ściema nina. Przecierz sama się tym fachem parasz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=778&w=80704229&a=80748565 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iNiemamocni Re: Doradcy finansowi - cała prawda o ninie IP: *.gprs.plus.pl 16.08.08, 20:58 szpilka! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Doradcy finansowi - cała prawda o ninie IP: *.acn.waw.pl 16.08.08, 22:38 tylko, ze to jest inna osoba podpisuja sie tym samym nickiem. Czy ktoś moze wie, gdzie jest teraz forum o nieruchomosciach w Warszawie? Bo to juz umarło i chyba sie nie odrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kensio True about Nina user 18.08.08, 13:22 Nineczka: To forum wstanie z popiółow po wakacjach kotku. A jak tam sie mieszka w apartamentach? Nie czujesz lekkiej frustracji z powodu malejących cen ynwestycji? hę? Jakiś kredycik może? Moze pożyczka, refinansowanko? Nie ma co czekać - jutro może być przecież tylko drożej Odpowiedz Link Zgłoś