Dodaj do ulubionych

segmenty.bliźniaki

27.11.08, 13:46
jw. rynek pierwotny, 450-500 tys.
działka od 300 m wzwyż,
znacie jakieś fajne oferty?
może coś w Wawrze?

Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: segmenty.bliźniaki IP: 212.160.172.* 04.12.08, 14:59
      Ja chciałem kupić dom w Wawrze, ale ceny (za stan dev) zaczynąją się
      od 650 kPLN. Może za rok :)
      • Gość: rolnik Re: segmenty.bliźniaki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 15:40
        oj słabiutko szukasz, stan developerski w wawrze widziałem już za 600 tysi, stan
        surowy otwarty widziałem już za 500 tysi

wystarczy poszukać i popytać, ale obserwuje rynek wawerski, widzę jak działki w
        ciągu ostatniego miesiąca-dwóch zjechały w dół, tam gdzie na początku roku
        krzyczeli 1000zł/metr i niby mieli pełną listę chętnych a ja chciałem dać 700 to
        teraz widzę cały czas te same oferty i ceny 600zł/metr ... ale teraz to już mam
        ich gdzieś, kupiłem wtedy od jedynego rozsądnego :)

ceny jeszcze spadną, ja obstawiam na osiedla na terenach zalewowych jak las,
        kuligów etc na 250zł więcej za ziemie tfu dno starej wisły z ryzykiem zalania
        wodą dwudziestoletnią nie ma sensu płacić, na osiedlach wyższych, oddalonych od
        wisły znajdujących się za takim charakterystycznym wzniesieniem ciągnącym się
        przez prawie cały wawer obstawiam 400-500zł, lepsze okolice anin, marysin,
        międzylesie obstawiam na 800-900zł zależnie od lokalizacji ...
        • stoje_i_patrze Re: segmenty.bliźniaki 04.12.08, 15:56
          @rolnik,

załatw sobie konto i pisz z zalogowanego, w innym wypadku nie zdziw się że ktoś
          się pod Ciebie kiedyś podszyje.
          • ro1nik Re: segmenty.bliźniaki 04.12.08, 16:09
            dzięki za radę, już założyłem konto, niestety samo rolnik było już zajęte ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka