sowizdrza 27.11.08, 13:46 jw. rynek pierwotny, 450-500 tys. działka od 300 m wzwyż, znacie jakieś fajne oferty? może coś w Wawrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: segmenty.bliźniaki IP: 212.160.172.* 04.12.08, 14:59 Ja chciałem kupić dom w Wawrze, ale ceny (za stan dev) zaczynąją się od 650 kPLN. Może za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: segmenty.bliźniaki IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 15:40 oj słabiutko szukasz, stan developerski w wawrze widziałem już za 600 tysi, stan surowy otwarty widziałem już za 500 tysi wystarczy poszukać i popytać, ale obserwuje rynek wawerski, widzę jak działki w ciągu ostatniego miesiąca-dwóch zjechały w dół, tam gdzie na początku roku krzyczeli 1000zł/metr i niby mieli pełną listę chętnych a ja chciałem dać 700 to teraz widzę cały czas te same oferty i ceny 600zł/metr ... ale teraz to już mam ich gdzieś, kupiłem wtedy od jedynego rozsądnego :) ceny jeszcze spadną, ja obstawiam na osiedla na terenach zalewowych jak las, kuligów etc na 250zł więcej za ziemie tfu dno starej wisły z ryzykiem zalania wodą dwudziestoletnią nie ma sensu płacić, na osiedlach wyższych, oddalonych od wisły znajdujących się za takim charakterystycznym wzniesieniem ciągnącym się przez prawie cały wawer obstawiam 400-500zł, lepsze okolice anin, marysin, międzylesie obstawiam na 800-900zł zależnie od lokalizacji ... Odpowiedz Link Zgłoś
stoje_i_patrze Re: segmenty.bliźniaki 04.12.08, 15:56 @rolnik, załatw sobie konto i pisz z zalogowanego, w innym wypadku nie zdziw się że ktoś się pod Ciebie kiedyś podszyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ro1nik Re: segmenty.bliźniaki 04.12.08, 16:09 dzięki za radę, już założyłem konto, niestety samo rolnik było już zajęte ;( Odpowiedz Link Zgłoś