Gość: iza IP: *.acn.waw.pl 05.02.09, 21:58 interesują mnie ciekawe inwestycje na wschodniej Białołęce - Tarchomin odpada czas w końcu się wprowadzić na swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boutchou Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? 05.02.09, 22:34 A co myślisz o Wiśniowym sadzie? janpul.pl/2_3_wisniowysad.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.acn.waw.pl 05.02.09, 22:39 ciekawe ale: - za późno - szukam czegoś do wprowadzenia na teraz albo nie później niż w wakacje - za duże te mieszkania - wprost giganty - mało znany deweloper - może nie dotrwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufia [...] IP: *.spray.net.pl 05.02.09, 22:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: 213.76.165.* 06.02.09, 09:31 Oczyszczalnie z chlorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beza Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:42 Jest zakład karny. Bezczynszowe miejscówki w przytulnych pokoikach. Osiedle zamknięte z całodobową ochroną. Szczególnie polecamy na najbliższą przyszłość deweloperom i ich pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . jest- tanie stacje benzynowe, reszta to slumsy IP: *.eranet.pl 06.02.09, 20:16 i getta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tron Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:42 Jezeli pracujesz na Bialolece to w porzadku, jezeli nie to godna polecenia jest Praga. Bialoleka to w jedna z najgorszych lokalizacji w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:30 Najciekawsze są nowodwory i okolice ratusza. Poszukaj tam. Powstaje przynajmniej kilka kameralnych osiedli. Troli forumowych nie słuchaj. Mieszka sie tutaj cudownie. A będzie jeszcze lepiej jak poszerzą Modlińską (2009r) i zbudują w końcu ten most (2011). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muffia [...] IP: *.spray.net.pl 06.02.09, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek poszerza Modlinska kupisz sobie szerszy samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 08:21 z lazienka i kuchnia - stojac w korkach nakarmisz rodzine wezmiesz prysznic, a wieczorem nawet romantyczna kapiel z kolega z pracy albo z mezem caly czas buduja nowe osiedla od Radzymina po Bialoleke - wiec zanim powstanie most liczba dojezdzajacych sie potroi, a nie wiedziec czemu buduja ten most z betonu a nie z gumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.acn.waw.pl 07.02.09, 12:22 dziękuje za "dobre" rady wszelkiego rodzaju MĄDRALI i niby wszystko-wiedzących-fachowców :) decyzja zapadła - ma być Białołęka ceny na Pradze są jednak znacznie wyższe a moje możliwości ograniczone i ma byc WSCHODNIA Białołęka - czyli bliżej Marek niż Wisły interesują mnie raczej opinie mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubki Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 04:47 gratulujemy wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: 213.76.165.* 08.02.09, 10:47 No to może szukaj w Markach, na allegro są liczne oferty, budują miejscowi developerzy, teraz coś się dzieje nowego na Fabrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobRoy Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:40 Gość portalu: iza napisał(a): > dziękuje za "dobre" rady wszelkiego rodzaju MĄDRALI i niby > wszystko-wiedzących-fachowców :) Masz rację izuniu. Eksmisja za niespłacony "kredycik" z badziewia na Białołece ,będzie na pewno dla ciebie mniej bolesna. W sumie nie będzie czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.acn.waw.pl 08.02.09, 18:47 czubki RobRoy dzika.bestia Maryn i inni o wybitnie "męskich" nickach opowiadam: tak uwielbiam marchewkę i kapustę z Białołęki :P zatem skoro jest to już dla Was jasne to Panom już dziękuje hahaha za info o Fabrycznej w Markach - wielkie dzięki - sprawdzę nie mniej ciągle przydało by mi się kilka słów o osiedlach i deweloperach na działających Białołęce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: 213.76.165.* 09.02.09, 14:33 Białołęka na granicy z Markami bez auta- to ciężkie życie- zupełny brak poboczy dla pieszych i egipskie ciemności; czasem tam przejeżdżamy na działkę w Markach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Białołęka Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: 213.76.139.* 10.02.09, 14:45 > nie mniej ciągle przydało by mi się kilka słów o osiedlach i deweloperach na > działających Białołęce opinie: Skarbka z Gór(Derby i okolice ZB) www.skarbkazgor.pl/ osiedla Agromana tu: www.lewandow.waw.pl www.forum.brzezinypolnocne.waw.pl/ mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryn Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.elk.mm.pl 10.02.09, 19:22 Nie miałem nic złego na myśli i nie chciałem Ci dokopać. Często jeżdżę przez Marki i szlocham nad brzydotą, szarością i ekologiczną dewastacją okolicy. Naprawdę wolałbym osiedlić się na wsi. Od trzech lat mieszkam na Mazurach i z dystansu widzę, jak brzydkie są "rozwijające się" obrzeża W-wy. Dzień powrotu do stolicy byłby dla mnie początkiem biologicznego obumierania. Zamiast oglądać lasy, pagóry, jeziora, stałbym korkach, dusił się spalinami i podziwiał co najwyżej nawigacje w wypasionych gablotach korkujących się obok mnie. Maryn to skrót od Marynarza, trochę niefortunny, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubki Re: widze ze nie wszyscy zrozumieli :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 00:28 ależ prosimy bardzo :) i deklarujemy że my czubki też chcemy na Białołence a najbardziej przy Kanałku Żerańskim bo jest uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika.bestia Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:00 możesz tani kupić płody rolne, a nawet czasem podkraść rolnikom marchewkę czy kapustę, masz w sumie niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryn Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? IP: *.elk.mm.pl 08.02.09, 09:34 Jeżeli już Białołęka i blisko Marek to lepiej odskoczyć z 20 km, kupić 1-2 hektary dobrej ziemi i rozwiązać temat zaopatrzenia. Kartofle i kapusta z własnego pola są najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz-online Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? 10.02.09, 12:56 Jestem mieszkańcem Białołęki przy ul. Mehoffera 103. Developer Sawator którego nie polecam,ale akurat jest w fazie przygotowawczej do oddania notarialnie mieszkań. Miałem to szczęście że mieszkanie zdecydowałemm się kupić w ubiegłym roku a nie 5 lat temu jak niektórzy z mieszkańców... Salwator ma do sprzedania jeszcze jedno wolne mieszkanie 2 pokojowe coś ok 50m2. Odpowiedz Link Zgłoś
babelkowoklubik.pl Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? 18.08.09, 14:14 Witam, a pan może jakieś namiary na biuro sprzedaży? Może jeszcze coś mają bo jestem zainteresowana :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
entdecker Re: czy jest coś godnego polecenia na Białołęce? 10.02.09, 17:00 polecam osiedle UNIDEVELOPMENT (spółka z GK UNIBEP) "OSADA BRZEZINY" - róg zdziarskiej i ostródzkiej - domki szeregowe, ceny w okolicach 3700-4000 zł/m2 unihouse.pl/pl/oferta-dev/osada-brzeziny/opis.php Odpowiedz Link Zgłoś