Dodaj do ulubionych

SABE INVESTMENTS Sp. z o. o.

IP: 195.136.3.* 30.03.01, 14:41
Sabe Investments aktualnie buduje ładne mieszkania w pięknym zakątku Pragi przy
Parku Skaryszewskim. Obsługa jest bardzo dobra, skłonni są do negocjacji
warunków, wykonawcą jest WARBUD i ogólnie wszystko wygląda doskonale. Niestety
firma ta jest mi kompletnie nieznana. Może ktoś ma o niej jakiekolwiek
informacje: i te złe i te dobre. Chętnie poczytam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: SABE INVESTMENTS Sp. z o. o. IP: 10.1.13.* 14.12.01, 11:31
      Ludzie w Sabe wywodzą się z Elektrimu. Są to handlowcy z krwi i kości.
      Nazwiska,znane ludziom z branży, które cieszą się dobrą opinią. Według mnie
      firma godna zaufania, chociaż Sonata to dopiero ich pierwsza ( w tym składzie i
      pod nazwą SABE) inwestycja.
    • Gość: Ulica Re: SABE INVESTMENTS Sp. z o. o. IP: 193.178.143.* 11.03.02, 17:08
      A moze odezwa sie przyszli mieszkancy?
      • Gość: Aga Re: SABE INVESTMENTS Sp. z o. o. IP: 195.136.3.* 13.03.02, 12:03
        No to ja. Podpisałam umowę z Sabe. Na razie wszystko wygląda OK. Budowa wrze.
        Wszystkie formalności załatwia się bez oczekiwania i problemu. Obsługa miła i
        chętna do udzielania wyjaśnień. Oddanie budynków - wrzesień 2002. A więc
        poczkajmy na finał.
        • Gość: repair Re: SABE INVESTMENTS Sp. z o. o. IP: *.polkomtel.com.pl 31.07.02, 08:23
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> No to ja. Podpisałam umowę z Sabe.
          Witam! Czy mogłabyś zdradzić mi na ile (%) można z nimi negocjować cenę? Jestem
          zainteresowany małym mieszkaniem o cenie ok. 120 000. Odpowiedź chyba najlepiej
          na priv :-)
          Z góry dziękuję!
          repair@poczta.onet.pl

• Gość: peter Re: SABE INVESTMENTS Sp. z o. o. IP: 213.17.164.* 13.03.02, 18:51
      wg informacji prasowych firma należy do byłego prezesa Elektrimu. Buduje bardzo
      szybko i aż przyjemnie patrzeć jak im to idzie. Architektura przemyślana,
      jakość na oko b. dobra a wszystko rośnie jak na drożdzach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka