Gość: beata IP: *.cursor.pl 24.01.02, 10:05 Poszukuję sprawdzonego developera. Czy moglibyście polecić mi takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: uczciwy developer IP: 10.10.130.* 24.01.02, 14:10 Z cała pewnościa mogę Ci polecić mojego developera. Firma nazywa się Energobudowa. W chwili obecnej budują na Bemowie i w Konstancinie. Przed podpisaniem umowy dokładnie wszystko sprawdziłam. Co się żadko zdaża można zawsze porozmawiać z samym właścicielem i wszystko ustalić. Jest bardzo przychylnie nastawiony do swoich klientów. Jeśli interesują Cię te lokalizacje to napisz, moge opisać Ci więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: uczciwy developer 25.01.02, 15:20 Gość portalu: beata napisał(a): > Poszukuję sprawdzonego developera. Czy moglibyście polecić mi takiego? UCZCIWY DEWELOPER NIE ISTNIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: uczciwy developer IP: 10.10.11.* 25.01.02, 15:39 A ja polecam firmę Hetman, od której kupiłam mieszkanie. Jeszcze wprawdzie nie mieszkam, ale wszystko toczy się tak jak powinno, powinnam odebrać mieszkanie w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka Re: uczciwy developer 25.01.02, 17:03 Jestem klientką Wersala Podlaskiego i uważam, że jest to jedna z niewielu firm w tej branży, z którą można bez obaw nawiązac współpracę. Zajrzyj do tematu "Wersal Podlaski", tam się dowiesz więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: uczciwy developer IP: *.unregistered.formus.pl 25.01.02, 17:50 Polecam Ebejot. To co zbudowali dotychczas wygląda na porządną robotę. Aktualne inwestycje wydają się przebiegać planowo. Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakte Re: uczciwy developer IP: *.bresa.com.pl 16.04.02, 12:04 Jestem w trakcie realizacji bliźniaka. Mały developer, profesjonalny, Prezes zawsze dostępny, rzetelny,pełne zawodowstwo. Dotychczasowi klienci zadowoleni. Firma Miniwille buduje aktualnie osiedle bliźniaków w Choszczówce. WWW.miniwille.com.pl Polecam tą firmę i lokalizację szczególnej uwadze przy zbieraniu różnych propozycji developerskich.Warto , sam w to wszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkll Re: uczciwy developer IP: 195.94.206.* 17.04.02, 07:42 Polecam Gazomontaż w Ząbkach, cena przystępna 2450 m2, dobra jakość i solidna firma (ISO, udziałowcem jest PGNiG). Odpowiedz Link Zgłoś