Dodaj do ulubionych

którego developera polecicie???

IP: *.kkcmkp.pl 25.11.03, 09:50
zainteresowana jestem ursynowem
Obserwuj wątek
    • Gość: jędrek Re: którego developera polecicie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 11:51
      Wg mnie Robyg Investment. buduja w Wilanowie i na Ursynowie. Duzo pochlebnych
      opinii oraz zadnych negatywnych na tym formum. www.robyg.com.pl ja kupilem od
      nich mieszkanie w Wilanowie, na przelomie roku odbieram gotowe mieszkanie.
      jedrek
      • Gość: Łukasz B. Re: którego developera polecicie??? IP: 195.117.230.* 25.11.03, 12:39
        Witaj. Mój kuzyn lada dzień odbiera klucze do mieszkania wybudowanego przez
        Dom-Development. Mieszkanie przy KEN zaraz obok stacji metra. Nie mieli z nimi
        żadnych kłopotów, budynek stoi, sam widziałem, więc myślę że są ok. Pozdrawiam.
        • Gość: Marek Re: którego developera polecicie??? IP: *.bauboden.com, / *.aareon-ag.com 25.11.03, 12:43
          Niech ktos poleci Developera u ktrego kupil a nie ma kupic!!!!. To jest ogromna
          roznica! O ile wiem to jest to sprawa bardzo ryzykowna zakup teraz na rynku
          pierwotnym. Ale popyt jest tak duzy, ze ryzykantow (podkladajacych sie) nie
          brakuje. Polecam rynek wtorny !!! Pozdrawiam.
          • Gość: Sabi Re: którego developera polecicie??? IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 25.11.03, 15:17
            Marek nie przesadzaj. My mamy w czwartek odbior mieszkania. Zapisalismy sie gdy
            jeszcze nie bylo dziury w ziemi, a niektorzy z naszego bloku juz odebrali
            klucze.
            P.S. Czyzbys chcial sie pozbyc mieszkania na wtornym ??
          • Gość: miszpa Re: którego developera polecicie??? IP: *.int.pgd.pl / *.crowley.pl 25.11.03, 16:49
            Gość portalu: Marek napisał(a):

> Niech ktos poleci Developera u ktrego kupil a nie ma kupic!!!!. To jest
            ogromna
            >
            > roznica! O ile wiem to jest to sprawa bardzo ryzykowna zakup teraz na rynku
            > pierwotnym. Ale popyt jest tak duzy, ze ryzykantow (podkladajacych sie) nie
            > brakuje. Polecam rynek wtorny !!! Pozdrawiam.

Polecam SIM "Ursynów" www.simur.com.pl
            W zeszłym tygodniu odebrałem klucze do mieszkania w inwestycji "Zielony
            Nugat"... 4 miesiące przed terminem określonym w umowie :-))
          • Gość: Zenek Re: którego developera polecicie??? IP: *.ppp.eranet.pl 26.11.03, 00:01
            Polecam Dom Development, Viterra, PKO Development, Edbud.
            Ryzyko utopienia z nimi pienedzy jest niewielkie. Jesli chodzi o rynek wtorny
            to na ursynowie ceny sa absurdalne, za blok z wielkiej plyty placi sie duzo
            ponad 3000 zl, czyli tyle ile za nowe.
            • Gość: Marek Obiektywna ocena IP: *.bauboden.com, / *.aareon-ag.com 26.11.03, 08:01
              Odnosnie poprzednich 3 wypowiedzi. Na pewno macie duzo racji, sa przypadki
              gdzie mozna normalnie kupic mieszkanie. Ale calosc trzeba widziec statystycznie.
              Dlaczego ceny uzywanych mieszkan sa wysokie ? Placi sie za mniejsze ryzyko.
              Kupuje sie na pewno cos co jest, ma jakas tam KW ktora mozna sprawdzic.
              Transakcja finfansowa odbywa sie we wlasciwym momencie tzn. przy akcie
              notarialnym przekazania wlasnosci. Na rynku pierwotnym z reguly ludzie placa
              (czesto duzo pieniedzy) zanim uzyskaja jakiekolwiek prawo, nawet KW z hipoteka
              do nieruchomosci. Developerzy z reguly tak ustawiaja wszystko, zeby wyssac jak
              z nich najwiecej. I w rezultacie jak sobie policzysz to moze placi sie niby za
              mieszkanie tansze o wiele wiecej. Ale taki jest rynek w Polesce. Dziki i nikt
              go nie kontroluje. Szary obywatel jest oszukiwany na kazdym kroku.

Pozdrawiam,
              P.S.
              Nie chce sprzedawac nic na rynku wtornym.
              • Gość: Sabi Re: Obiektywna ocena IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 26.11.03, 09:09
                Marku,
                zapominasz o jednej rzeczy. Kupujac na rynku wtornym stosunkowo nowe mieszkanie
                i tak musze pokryc koszty, ktore poniosl wlasciciel. Dobrze jesli na tym
                jeszcze on dodatkowo nie chce zarobic. Jedyny plus - brak ryzyka.
    • Gość: zadowolony Re: którego developera polecicie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 13:02
      Witam ,

Ja serdecznie polecam osiedle sprzedawane przez DOMPOL przy ulKuropatwy na
      URSYNOWIE , DOMPOL ma jeszcze ofertę domów w Łomiankach - bardzo ładne domy i
      znakomita lokalizacja. Jestem zadowolony , myślę ,że to uczciwa firma.
      kontakt: 751 06 99
    • Gość: uasiczka Re: którego developera polecicie??? IP: *.kkcmkp.pl 25.11.03, 14:00
      dzięki za odzew.
      może ktoś jeszcze?
      • Gość: obserwator Re: którego developera polecicie??? IP: *.acn.pl 25.11.03, 15:14
        Kupiliśmy w Viterze nieduże mieszkanko dla jednego z rodziców.B. przyzwoita
        jakość, brak opóźnień, małe osiedle z dobrą lokalizacją.Poleca
        • Gość: uasiczka Re: którego developera polecicie??? IP: *.kkcmkp.pl 25.11.03, 15:30
          a jakiś namiar na nich (nalepiej www)
    • Gość: Basia Re: którego developera polecicie??? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 08:28
      Ronsona zaczyna budowę na Kabatch, widziałam plany mieszkanaka są bardzo fajne
      i jak na ronsona to tanie
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka