Gość: Jacek IP: *.cst.tpsa.pl 02.12.03, 08:04 Napiszcie mi proszę, dlaczego aż tyle żądacie za swoją kretyńską robotę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie- notariusz Re: Do notariuszy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.12.03, 08:41 Nie obniżamy cen bo: Jesteśmy korporacją i trzymamy się w kupie; Nie pozwalamy na tworzenie nowych notariatów; Nie dopuszczamy młodych prawników do tego zawodu; Nie obniżamy cen bo nie można konkurować z Tatą, Mamą lub Wujkiem; Nie-notariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: najpierw do policjantów.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 02:30 Bierzcie przykład z notariuszy i ..... tylko maksymalne mandaty. Na pewno jeszcze kilka spraw można ustawić na maksa w naszym kraju :)))) poza mandatami i notarialnymi sprawami. Jedna taryfa dla wszystkich, tu można dopisać taksówki, telefony i podatki i.... Będzie równo, będzie łatwo - NOTARIUSZOM TEŻ! Pozdrawiam wszystkich przygnębionych wysokością opłat notarialnych. również-na-nich-wkurzony ckm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: najpierw do policjantów.. IP: *.acn.waw.pl 04.12.03, 08:12 BANDA ZŁODZIEJI !!! KUPA GÓWNA !!!!!!!! NIEDŁUGO SKOŃCZY TO WAM SIĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek żenujące zapisy w ustwach IP: *.cst.tpsa.pl 04.12.03, 15:16 www.krn.org.pl/dokumenty/2003_17_krn.html "Uczestniczenie przez notariusza w przetargu lub konkursie na sporządzenie czynności notarialnej stanowi naruszenie zasad etyki zawodowej notariusza, gdyż poddaje w wątpliwość jego bezstronność jako osoby zaufania publicznego oraz uchybia powadze i godności zawodu notariusza." - co oznacza" spróbuj koleś tylko spuścić z ceny maksymalnej a Cię zaj....my" Poza tym ze 100x zapisy typu: "...Notariusz bowiem jest osobą zaufania publicznego...." Jakiego zaufania, czy oni w Matrixie żyją ? Czy nie zdają sobie sprawy że ludzie mają ich za kompletne dno moralne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Osoby o słabych nerwach - nie wchodzić na linka!!! IP: 195.205.44.* 04.12.03, 16:21 Mogłam nie czytać! Bo mnie zaraz coś trafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Osoby o słabych nerwach - nie wchodzić na lin IP: 81.93.74.* 05.12.03, 21:39 może należałoby się zorganizować i wysłać w tej sprawie petycję do parlamentu....? wiem ze teraz jest najważniejszą sprawa zdrowie premiera heheehee powinien trafić do zwykłego szpitala powiatowego najlepije zmienił by może zdanie o jakże mało istotnych problemamach zwykłych ludków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Osoby o słabych nerwach - nie wchodzić na link IP: *.acn.pl 07.12.03, 11:53 No szlag mnie trafia jak czytam jakimi zpiasami zabezpiecza się ta mafia notariana przed normalną konkurencją a co za tym idzie obniżką cen dla zwykłych ludzi... Może warto tą sprawę zgłosić do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Sądzę, że sprawa się w pełni kwalifikuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do notariuszy IP: *.acn.pl 07.12.03, 19:06 Oplaty sa astronomiczne w porownaniu do wkladu zlozonej pracy. Nazywanie notariuszy "osobami zaufania publicznego" wywoluje we mnie olbrzymia irytacje. Niedawno kupilam mieszkanie i zmuszona bylam do skorzystania z uslug notariusza. Pani notariusz byla chamska i bezczelna. Absolutnie nie wywiazywala sie z deklarowanych terminow, za przeslanie mail'a ze wzorem aktu zazyczyly sobie zebym wczesniej przyjechala i zaplacila za taka usluge (dodam, ze akt mial byc podpisany nastepnego dnia rano!!!!!!) Mam wrazenie, ze notariusze nie zdaja sobie sprawy, ze zyja z nas klientow. Jak tylko skoncze sprawy z ta "osoba zaufania publicznego" przestrzege forumowiczow przed "sympatyczna i profesjonalna" pania notariusz. Odpowiedz Link Zgłoś