llella 11.02.04, 14:26 Dziewczyny, czy któraś z Was chodzi do dr Piotra Roszkowskiego na Karową? Jeśli tak to poproszęo wypowiedzi, jakie odczucia. Mam zamiar zmienić lekarza i zastanawiam się czy dobrze zrobię. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anjaaa Re: dr Piotr Roszkowski_Karowa 18.02.04, 11:00 Hej.Ja do niego chodziłam ale prywatnie.Jak poszłam rodzic moja połozna byla bardzo zdziwiona jego niedbałością,nie prowadził karty,nie zlecił koniecznych badan itp. Pan jest bardzo miły,osobiście nic do niego nie mam,ale troszkę roztrzepany. Odpowiedz Link
meja33 Re: dr Piotr Roszkowski_Karowa 19.02.04, 11:05 miałam z Nim kontakt raz. O fachowości nic nie wiem więc się nie wypowiem, natomiast jako człowiek- dla mnie opryskliwy i gburowaty, nawet na mnie nie spojrzał jak do Niego mówiłam. Nie miałam ochoty na dalsze wizyty. Acha, byłam państwowo, nie prywatnie... Odpowiedz Link
llella Re: dr Piotr Roszkowski_Karowa 23.02.04, 15:20 Dziękuje za Wasze opinie, pomogły mi podjąć decyzję - nie zapiszę się do niego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link