mgg1 17.08.04, 09:54 jestem w 7 tc. i martwie sie, ze przestal bolec mnie brzuch, piersi rowniez, czy to jest ok ? Czy dziedzia czuje sie dobrze i rosnie sobie dalej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala2002 Re: ustal bol brzucha i piersi!? 17.08.04, 10:49 tak jest ok moim zdaniem.jesteś na początku ciąży także piersi wcale nie muszą cię boleć.w moim przekonaniu jest to normalny obiaw.dzidzia jest napewno.chodź na badania do lekarza i sama się przekonasz że jest w porządku Odpowiedz Link
mgg1 Re: ustal bol brzucha i piersi!? 17.08.04, 10:53 lala2002 napisała: > tak jest ok moim zdaniem.jesteś na początku ciąży także piersi wcale nie muszą > cię boleć.w moim przekonaniu jest to normalny obiaw.dzidzia jest napewno.chodź > na badania do lekarza i sama się przekonasz że jest w porządku hallo Lala bylam w 5 tc. na Usg,ale nie mialam zadnych badan. 3 wrzenis mam nastepny termin, a do tego czasu musze sie marwtic , czy wszystko ok. Gin na uropie..dzieki za slowa otuchy..pozdr.mgg Odpowiedz Link