simonkapl 10.08.05, 17:05 Zaszlam w ciaze miesiac po odstawieniu tabletek, diane 35, ktora bralam od 2 lat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simonkapl Re: tabletki a ciaza 10.08.05, 17:06 Nie dokonaczylam, cos zle nacisnelam. Czy sadzicie ze moze to miec wplyw na ewentualne poronienie? Czy to prawda ze jest duza "szansa" ciazy nie donosic? Odpowiedz Link
abneptis Re: tabletki a ciaza 11.08.05, 09:31 Czesc, Zaczne od tego że jestem po poronieniu dopiero 3 tygodnie, ale byłam juz u Pani gin. Przepisałam i tabletki anty na 3 miesiace i powiedziała, że po odstawieniu mam sie nie lenić tylko bzykać:) Kiedy się jej zapytałam o ciąże bliźniaczą i właśnie poronienia po tabletkach to tylko się usmiechnęła. Powiedziała że odkąd pracuje nie spotkała się z ciążą bliźniaczą po tabletkach a z poronieniem to jakaś bzdura i nie jest to ani potwierdzone ani nikt sobie tym głowy nie zaprząta:) pzd -- eh... Odpowiedz Link
abneptis Re: tabletki a ciaza 11.08.05, 09:32 A no i jeszcze proszę mi tu nie wynajdywać problemów na siłę i się nie stresować!!!!!!!!!!!!! Wiem co mówie, STRES źle dział:) Myśl pozytywnie i spokojnej ciąży życzę -- eh... Odpowiedz Link
jutka7 Re: tabletki a ciaza 11.08.05, 16:36 Gratuluję !!!! Nie martw się niczym takim, wszytsko będzie dobrze! Mi lekarz po c. pozamacicznej też przypisał antyki na 2 miesiące. To [ierwszy cykl po odstawieniu, starałam się jak mogłam :) i czekam na wynik. A na moje pytanie o ciążę mnogą z powodu tabletek powiedział, ze to mit. Jak ja bym chciała zajść w tym cyklu, Boszzz Pozdrawiam i ciesz sie! Odpowiedz Link
simonkapl Re: tabletki a ciaza 11.08.05, 16:54 Jestem na poczatku osmego tygodnia i nie ma ciazy blizniaczej, tylko z ezaniepokolilam sie i pomyslalam ze moze faktycznie powinnam byla odczekac.Dziekuje za wasze odpowiedzi. Odpowiedz Link
jokas1 Re: tabletki a ciaza 11.08.05, 17:07 ja jestem w 29tc. Tabletki odlozylam pod koniec grudnia a w ciazy bylam juz po pierwszej miesiace po odstawieniu tabletek. Z dzidzia jest wszysto ok, a ja nie mialam jakis wiekszych problemow:O)... Odpowiedz Link
naise Re: tabletki a ciaza 12.08.05, 00:02 Moja znajoma odstawiła tabletki na miesiąc (co roku robiła miesięczną przerwę) i zaszła w ciążę bliźniaczą. Może przypadek :) Odpowiedz Link
aglas Re: tabletki a ciaza 19.08.05, 12:48 Kochane starjące się. Dołączam do Was. Odstawiłam piguły i staramy się od razu. Moja p. gin powiedziała żeby się zupełnie nie przejmować ciążą mnogą, bardzo mało prawdopodobne. A starać kazała się od razu po odstawieniu, bez robienia przerw, bo powiedziała, że po przerwie to mogą się zacząć kłopoty z zajściem. Tak więc zaczęliśmy się starać, a mój mąż to nwet chce bliźniaki. Ja nie, bo juz mamy jedną córkę w wielu 8 lat. Ciekawe jak długo przyjdzie nam się starać. Jak mawia mój mąż, do roboty, a nie gadanie, mierzenie temperatury, wykresy, itd. Więc do roboty dziewczyny! I chłopaki, też, oczywiście. Pozdrawiam starające się. Odpowiedz Link
ktat Re: tabletki a ciaza 19.08.05, 13:31 witam ja odstawilam w styczniu pierwszy odczekalam bo ja mam obarczenie genetyczne po babciach blizniakami ( a to co 2 pokolenie) no i moja lekarz mowila ze moga byc a teraz 7 cykl mija i nic i zaluje Odpowiedz Link