24.02.06, 20:13
chcialam zadac pytanie dosc mnie dreczace, czy mozna zajsc w ciaze 2 miechy
po porodzie?? wiem jestem dupa do potegi ale nie zapytalam do konca gina o
wszystko, mala byla w szpitalu dluzej niz ja i z tego wszystkiego zapomnialam
o kilku waznych rzeczach,nie bylby to problem gdybym byla w ciazy, moj maz
chce drugiego lobuziaka ale ja chcialabym miec mniej wiecej pod kontrola
poczecie dziecka hihihi prosze mi pomoc heh..
Obserwuj wątek
    • dorianne.gray Re: znowu ja 24.02.06, 23:41
      Można.
    • agaw00 Re: znowu ja 25.02.06, 12:46
      niestety tak mówie niestety bo dla twojego organizmu to byłaby masakra!!ja
      jestem prawie 5 miesiecy po porodzie a ostatnio juz dupa trzesłam przez cały
      miesiąc...karmienie piersia nie zabezpiecza 100 proc, każda z nas ma inna burze
      hormonów:) a w dodatku czekam na okres i czekam coc juz nie armie nadal go nie
      ma...ja tak panikowałam ze poszłam na usg to mnie uspokoiło....po prostu jak
      przestałam karmic to dupsko i brzuch mi urósł:))koniec dobrego odzywiania sie
      no i mały juz nie wyciaga ze mnie resztek witamin...za to włosy wypadaja tak ze
      niedługo ołysieje:(
      tak że lepeij miec wszytsko pod kontrola i wstryzmac sie z dzdziusie najmniej
      do pół roku a najlepiej jak najdłuzej - ja niestety mam ta ponadrywane wszytsko
      w środku ze lekarz powiedział:zadnych dzieci przez kolejne 2 lata jak nie chce
      Pani na starośc miec okropnych kłopotów z nietrzymaniem moczu i dosłownie
      wypadnieciem wszystkiego na zewnatrz aaaaa no i prosze sie wziąść za siebie i
      ćwiczenia jeszcze raz cwiczenia macicytj kegla zalecił takze duzo seksu:)powaga
      • fufcia26 Re: znowu ja 26.02.06, 17:18
        ujj
        co prawda szalalam z mezem moze dwa razy i to nie za czesto od siebie, no i czy
        jakaw owul byla tego nie wiem, poza tym ja juz jakis miesoiac nie karmie
        piersia, wiec......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka