bibka764 01.04.06, 22:12 Czesc czesc! Czy któraś z Was miała bóle krzyża w bardzo wczesnej ciąży? Mnie po prostu łamie w pół. Gin powiedział, że jeśli nie ma krwawienia to wszystko jest dopuszczalne. Pocieszcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iziek Re: bóle krzyża 04.04.06, 09:18 Ja mam takie bóle od dwóch tygodni a jestem w 18 tygodniu. Ostatnio zauważyłam, że plecy nie bolą mnie w weekend, kiedy nie siedzę przez kilka godzin w pracy. Sama jestem zainteresowana poradami na temat jak sobie z tymi bólami radzić. Odpowiedz Link
oloochna80 Re: bóle krzyża 18.04.06, 21:22 ja jestem w 6tygodniu i od paru dni boli mnie krzyż mocno. Jeszcze nie byłam u gina. Odpowiedz Link
0ola0 Re: bóle krzyża 19.04.06, 19:40 Ja tez jestem w szostym tygodniu i mialam straszne bole kregoslupa.Bol byl umiejscowiony w krzyzach i mialam wrazenie jakby bol promieniowal do nerki, posladka i prawej nogi.To bylo straszne!!!Bol pojawia sie zawsze gdy jakos zle sie schyle i utrzymuje nawet przez kilka dni.Paskudzctwo!Pozdrawiam!P.S.Czy nie warto jest pocierpiec dla naszych kruszynek?Przeciez gdyby nie te wszystkie uciazliwe objawy to nie wiedzialybysmy ze rosna w nas nasze malenstwa! Odpowiedz Link