Dodaj do ulubionych

Kiedy test....

30.05.06, 12:04
Dziewczyny, w którym dniu cyklu wasz test ciążowy wyszedł już pozytywnie? Ile
czasu po zapłodnieniu? Z góry dziękuję za wszystkie odp :)!!! Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • katja_79 Re: Kiedy test.... 30.05.06, 13:15
      Ja miałąm om 5 października, test wyszedł pozytywny dopiero 7 listopada, przy
      cyklach 28 dni. Te robione w dniu spodziewanej @ i dwa dni po były neg.
      powodzenia
      • zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 13:40
        Dzięki :)! To daje mi jeszcze jakąś nadzieję, że a może się udało ...;). Cykle
        mam dosyć nieregularne, bo od 27 do 32 dni. Dzisiaj robiłam test (27 dzień
        cyklu) i wyszedł negatywnie. Zobaczymy co będzie dalej :). Jeszcze raz
        dziękuję :)!
        • katja_79 Re: Kiedy test.... 30.05.06, 14:01
          Trzymam kciuki:-)
          • zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 14:11
            Dzięki - to początki naszych starań (staramy się dopiero od miesiąca) i już nie
            moge się doczekać efektów :).
    • jacekmaz Re: Kiedy test.... 30.05.06, 15:49
      ja miałam cykl 24 lutego a test wyszedł pozytywny dopiero 2 kwietnia poprzednie
      jedna kreseczka ale nie dawałam za wygrną robiłam co 3 dni bo wiedziałam że
      jestem w ciąży. trzymam kciuki
      • zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 16:37
        No i mi się tez wydawało/wydaje że jestem w ciąży ale test jest na minusie jak
        na razie a ja w między czasie miałam plamienie (tydzień mniej więcej po owu ale
        takie spore, brunatne) które trwało 3 dni (potem 2 dni to juz tak tylko tylko
        jakies brunatne plamki, zupełnie to nie przypominało mojego zwykłego okresu) i
        nie wiem juz co mam myślec. W piatek testuje jeszcze raz i idę do lekarza.
        Trzymajcie kciuki bo sama juz wariuje i nie wiem w końcu co mi jest...
    • kaka-75 Re: Kiedy test.... 30.05.06, 21:43
      dobra rada: dla potwierdzenia ciąży najlepiej oznaczyć hcg, badanie kosztuje
      niewiele ponad 20zł, można je zrobić w każdym labolatorium i, co najważniejsze
      daje pewność!Pozdrawiam!
    • basiuniagp Re: Kiedy test.... 31.05.06, 16:17
      w obu ciążach testy robiłam po terminie spodziewanej m-czki (cykl 28-dniowy) 33
      i 35 dnia cyklu, oba pozytywne :)
      moze poczekaj jeszcze kilka dni
      powodzenia!
      • eivor Re: Kiedy test.... 01.06.06, 10:15
        Witam. Ja zrobiłam 1 test 2 dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny,
        drugi robiłam przedwczoraj ( 7 dzień po terminie ) i DWIE KRECHY . Pozdrawiam
        • zojkam Re: Kiedy test.... 01.06.06, 11:40
          NO TO GRATULUJĘ!!!!! MAM NADZIEJĘ ŻE JA RÓWNIEŻ WKRÓTCE BĘDE MOGLA ZOBACZYĆ TE
          DWIE MAGICZNE KRESECZKI. 28.08 MAMY DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU I FAJNIE BY BYŁO DO
          TEJ PORY ZACIĄZYĆ I ZROBIĆ NIESPODZIANKĘ DZIADKOM :)...
          • betti23 Re: Kiedy test.... 01.06.06, 12:14
            ma zrobilam test 4 dni po niedoszlej miesiaczce cykle mam 29 dniowe i 2 krechy
            potwierdzilam w ten sam dzien w laboratorium zbete z krwi i jestem w 8 tc:))))
            • zojkam Re: Kiedy test.... 01.06.06, 12:27
              GRATULUJĘ!!! JA NADAL CZEKAM NA DWIE KRESECZKI. MOŻE W CZERWCU SIĘ UDA ..... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka