zojkam 30.05.06, 12:04 Dziewczyny, w którym dniu cyklu wasz test ciążowy wyszedł już pozytywnie? Ile czasu po zapłodnieniu? Z góry dziękuję za wszystkie odp :)!!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_79 Re: Kiedy test.... 30.05.06, 13:15 Ja miałąm om 5 października, test wyszedł pozytywny dopiero 7 listopada, przy cyklach 28 dni. Te robione w dniu spodziewanej @ i dwa dni po były neg. powodzenia Odpowiedz Link
zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 13:40 Dzięki :)! To daje mi jeszcze jakąś nadzieję, że a może się udało ...;). Cykle mam dosyć nieregularne, bo od 27 do 32 dni. Dzisiaj robiłam test (27 dzień cyklu) i wyszedł negatywnie. Zobaczymy co będzie dalej :). Jeszcze raz dziękuję :)! Odpowiedz Link
zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 14:11 Dzięki - to początki naszych starań (staramy się dopiero od miesiąca) i już nie moge się doczekać efektów :). Odpowiedz Link
jacekmaz Re: Kiedy test.... 30.05.06, 15:49 ja miałam cykl 24 lutego a test wyszedł pozytywny dopiero 2 kwietnia poprzednie jedna kreseczka ale nie dawałam za wygrną robiłam co 3 dni bo wiedziałam że jestem w ciąży. trzymam kciuki Odpowiedz Link
zojkam Re: Kiedy test.... 30.05.06, 16:37 No i mi się tez wydawało/wydaje że jestem w ciąży ale test jest na minusie jak na razie a ja w między czasie miałam plamienie (tydzień mniej więcej po owu ale takie spore, brunatne) które trwało 3 dni (potem 2 dni to juz tak tylko tylko jakies brunatne plamki, zupełnie to nie przypominało mojego zwykłego okresu) i nie wiem juz co mam myślec. W piatek testuje jeszcze raz i idę do lekarza. Trzymajcie kciuki bo sama juz wariuje i nie wiem w końcu co mi jest... Odpowiedz Link
kaka-75 Re: Kiedy test.... 30.05.06, 21:43 dobra rada: dla potwierdzenia ciąży najlepiej oznaczyć hcg, badanie kosztuje niewiele ponad 20zł, można je zrobić w każdym labolatorium i, co najważniejsze daje pewność!Pozdrawiam! Odpowiedz Link
basiuniagp Re: Kiedy test.... 31.05.06, 16:17 w obu ciążach testy robiłam po terminie spodziewanej m-czki (cykl 28-dniowy) 33 i 35 dnia cyklu, oba pozytywne :) moze poczekaj jeszcze kilka dni powodzenia! Odpowiedz Link
eivor Re: Kiedy test.... 01.06.06, 10:15 Witam. Ja zrobiłam 1 test 2 dni po spodziewanej miesiączce i był negatywny, drugi robiłam przedwczoraj ( 7 dzień po terminie ) i DWIE KRECHY . Pozdrawiam Odpowiedz Link
zojkam Re: Kiedy test.... 01.06.06, 11:40 NO TO GRATULUJĘ!!!!! MAM NADZIEJĘ ŻE JA RÓWNIEŻ WKRÓTCE BĘDE MOGLA ZOBACZYĆ TE DWIE MAGICZNE KRESECZKI. 28.08 MAMY DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU I FAJNIE BY BYŁO DO TEJ PORY ZACIĄZYĆ I ZROBIĆ NIESPODZIANKĘ DZIADKOM :)... Odpowiedz Link
betti23 Re: Kiedy test.... 01.06.06, 12:14 ma zrobilam test 4 dni po niedoszlej miesiaczce cykle mam 29 dniowe i 2 krechy potwierdzilam w ten sam dzien w laboratorium zbete z krwi i jestem w 8 tc:)))) Odpowiedz Link
zojkam Re: Kiedy test.... 01.06.06, 12:27 GRATULUJĘ!!! JA NADAL CZEKAM NA DWIE KRESECZKI. MOŻE W CZERWCU SIĘ UDA ..... :) Odpowiedz Link