anoki13 29.03.03, 20:41 POwiedżcie prosze jakie sa objawy wczesnej ciaży.Czy coś czułyście,przeczuwałyscie???POzdrawiam Anoki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yula Re: objawy ciąży 29.03.03, 22:13 byly chyba 2 watki takie, poszukaj ponizej:) Pozdrowienia Odpowiedz Link
anoki13 Re: objawy ciąży 30.03.03, 00:56 wiem ze były ale myslałam ze ktos cos moze dopisze ale widze że jednak nie - soory papa.Anoki Odpowiedz Link
anna.28 Re: objawy ciąży 30.03.03, 09:50 Anoki, naprawdę na ten temat chyba każdy kto mógł już wszystko napisał... To nie jest temat rzeka. Jeżeli ktoś raz szczegółowo opisał swoje objawy "zaciążenia", to ich nie przybywa z czasem :-).Chodzi o to, że co parę dni ktoś zakłada taki wątek jak ten. Wtedy odsyłamy go (Ją!) do tego, co opisałyśmy poniżej. Naprawdę jest tam bardzo dużo na ten temat. Zostań z nami! Odpowiedz Link
breskva Re: objawy ciąży 30.03.03, 14:59 W pierwszej ciązy (ktora niestety stracilam) pierwsze objawy to tylko wieksza sennosc. Teraz jestem w 2 tygodniu i od paru dni bardzo mnie mdli. W obu przypadkach zwiekszyla sie wrazliwosc piersi, ale to tez objaw przed okresem, tak samo jak napięcie w dole brzucha. Odpowiedz Link