anai4 08.10.03, 15:22 Witajcie, chciałam dowiedzieć się jak u Was jest teraz z humorami, bo ja ostatnio częściej się złoszczę, zdarza się, że płaczę z nerwów no i martwię się czy to nie szkodzi mojemu człowieczkowi. Ana i 13-tyg. dzidziuś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposs Re: Humory w ciąży 09.10.03, 09:17 ooooooo! jakbym siebie widziała! Ja potrafię się o takie "duperele" wkurzyć, ze lepiej nie opowiadać... No i wyładowuję się oczywiście na moim biednym slubnym (który nie wiem skąd cierpliwość jeszcze bierze - stara się jak może - przed ciążą by mi nie przepuścił) bo w pracy (chociaż tez wiele rzeczy doprowadza mnie do szału) się powstrzymuję (wiadomo - nie wypada...). za to jak wrócę do domu... Odpowiedz Link
kj74 Re: Humory w ciąży 09.10.03, 15:13 Teraz to już mi trochę te złości minęły, ale w 3 m-cu była prawdziwa masakra! Przechodziłam samą siebie! Poprostu dostawałam ataków wścieklizny :) Teraz raczej humor dopisuje, chociaż może troszkę łatwiej niż wcześniej o irytację. No takie podobno są uroki ciąży :) Kasia i 19 tyg. brzuszek Odpowiedz Link