meduza4 09.01.03, 11:03 przydaloby sie pare slow na wstepie? Bo oprocz tego, ze lubie to miasto to nie wiem co pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw No to ja z pytankiem :) 14.01.03, 00:32 To moze ktos mi powie czy w Sosnowcu jest Internet Caffe calodobowa. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No to ja z pytankiem :) 14.01.03, 15:06 Calodobowej nie znam... Przynajmniej te ktore mam najblizej sa czynne do 24:00. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw A moze tak... o dworcu? 22.01.03, 00:58 fajny macie dworzec kolejowy :) ello, to ja, Wroclawianin za Was mam wymyslac tematy rozmow o Sosnowcu ??? POBUDKA :P Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A moze tak... o dworcu? 22.01.03, 16:20 Dworzec rzeczywiscie mamy fajny :) A poza tym admin zalozyl forum i nawet na nie nie zajrzal... Sama do siebie mam nawijac??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: A moze tak... o dworcu? 22.01.03, 20:59 fajnie, ze chociaz Ty tu zagladasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico Re: A moze tak... 07.02.03, 11:35 Witajcie! pare słów na wstępie nigdy nie zaszkodzi. ja jestem na wstępie i chyba by mi nawet wypadało. Sosnowiec jest całkiem fajny i też go lubię. Jest kilka miłych miejsc ale na nieszczęście tylko kilka(choć znam to miasto"na wylot")i martwi mnie że ich jakoś nie przybywa a raczej odwrotnie.moze to kwestia wieku.odnosze wrażenia że kiedyś było ciekawiej.coraz mniej jest usmiechniętych osób na ulicy i tylko kolor elewacji śródmieścia usprawiedliwia hasło tęczowe(hehe, zobaczymy jak długo);tak czy inaczej staram sie być optymistą. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko-niebieskie Re: A moze tak... 31.08.03, 20:43 Restauracja "Grecka" całkiem fajna, no i niedawno otwarli "Sphinxa", ul. Modrzejwska też niezła Odpowiedz Link Zgłoś
el.magico tak tak 12.09.03, 23:32 Wyśmienite kebaby(lepsze niz jadłem w turcji) a do tego pizza bardziej włoska niz we włoszech.zapraszam wszystkich włochów do sosnowca.dowiecie sie jak powinna smakowac taka tradycyjna. niedługo ma powstać całoroczny stok narciarski,MOŻE to coś zmieni.napewno bede tam stałym gościem. ale pozatym wieje nudą. 19 września rusza reaktywacja REMEDIUM, pod nazwa ANTIDOTUM.na otwarcie zagra DJ Adamus i Novika.Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś