grusinski 03.12.05, 10:02 Na rachunku ze sklepu spozywczego mam napisane "lahev zaloha" i "lihoviny". Moze mi ktos powiedziec co oznaczaja te slowa?Szukalem slownika on-line ale nie moge takiego znalezc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drumbas Re: kilka slow 03.12.05, 17:05 Jak już coś to kaucja. Jak ja bym taki błąd zrobił to bohemiści z "kuźni inteligencji" by pomawiali całą moją uczelnię. --------------------------------------- Lepiej wielkim być debilem, niż się spotkać z Czechofilem Odpowiedz Link
bedrunka Re: kilka slow 03.12.05, 18:03 > Jak już coś to kaucja. Jak ja bym taki błąd zrobił to bohemiści z "kuźni > inteligencji" by pomawiali całą moją uczelnię Wybacz, faktycznie kaucja. Czy usprawiedliwia mnie to, ze kaucji za butelki nie placilam jakies 15 lat? :-) Odpowiedz Link
vasermon Re: kilka slow 03.12.05, 21:53 Pozdrawiamy BB! Od kiedy szanujesz czechofilów na tyle, że powyższasz ich do dużej litery? :)) Odpowiedz Link
cizinec Re: kilka slow 04.12.05, 03:14 Slownik on-line jest na www.rewin.cz [na liscie po lewej stronie kliknac "slovniky on-line]. F. Odpowiedz Link