hania701 26.08.06, 17:47 Potrzebuje pomocy psychologicznej.Czy ktos moze mi polecic dobrego psychologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o00 Re: Psycholog 26.08.06, 19:13 Droga postępowania: 1. lekarz pierwszego kontaktu (rodzinny) określi jaka pomoc jest potrzebna, 2. można pominąć l.p.k. i udać się po poradę bezpośrednio do: a/ psycholog, b/ psychoterapeuta, c/ psychiatra. Moja uwaga: praktyki psychologicznej podejmują się teraz różni ludzie (nie będę wytykać po nazwisku). Najbardziej wiarygodnym źródłem informacji powinno okazać się Polskie Towarzystwo Psychologiczne (PTP) w Warszawie. Proszę tam zadzwonić i poprosić o wskazanie l-i-c-e-n-c-j-o-n-o-w-a-n-e-g-o (to ważne) terapeuty w Kaliszu z listy, którą dysponuje warszawskie PTP. Proszę też pamiętać, że bardzo miły i bardzo rozmowny terapeuta to najczęściej z-ł-y terapeuta. Pozdry. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Psycholog 26.08.06, 19:21 dlaczego mily terapeuta i rozmowny jest zlym? A czy ktos ise orientuje ile kosztuje wizyta u takiego terapeuty? Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Psycholog 26.08.06, 19:24 Prywatnie? Od 100 zł w górę za sesję (60 min.). Odpowiedz Link Zgłoś