andzia1312862606 03.11.09, 21:19 Zaczne od zapytania czy ktos wie cos na temat pani ktora udziela weekendowych nauk przedmalzenskich w okolicach Kalisza ?? prosze o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnika8003 Re: Ślub i wesele 18.11.09, 09:02 ja chodzilam na nauki do o. jezuitow, tylko z e trzeba wczesniej sie zapisac i sa platne, ale polecam bo to byl fajny czas. Zaczynaly sie w piatek a konczyly w niedziele. Link - rekolekcje dla narzeczonych www.dfdkalisz.jezuici.pl/index.php?id=2&sid=11b Odpowiedz Link Zgłoś
malediwyaga Re: Ślub i wesele 23.02.10, 12:11 znam namiary do pana za wolicą kolo klaisza , podam Ci wieczorkiem bo nie mam przy sobie. Z mojej strony prośba o opinie na temat sali weselnej Ranczo w Kaliszu. Czy może wiesz coś o niej ? ewentualnie może ktoś się wypowiedzieć na ten temat, chodzi o jedzenie, organizację imprezy, obsługi gości itp ? bedę bardzo wdzieczna za wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
johanka79 Re: Ślub i wesele 04.05.10, 23:33 Bawiłam się na Sylwestra w sali Ranczo jedzenie było smaczne ale obsługa KOSZMAR obiad był zimny strasznie długo podawali bardzo nieprofesjonalnie to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
moto4you Re: Ślub i wesele 28.08.11, 21:23 zapraszamy : Sala Dobrzec Kalisz Biskupicka 21 www.weselewkaliszu.pl , przyjęcia weselne już od 75zł/os Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkamioka Re: Ślub i wesele 23.10.20, 21:36 Ja się dobrze bawiłam na weselu w tym miejscu www.karczma.turek.pl/. Ładne miejsce super muzyka i świetna obsługa. Jedzonko tez było niczego sobie. Urozmaicone potrawy. Wszystko świeże i dobrze przyrządzone. Spokojnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
koarokarlk Re: Ślub i wesele 01.04.22, 14:51 Mnie się bardzo podobało wesele w Starej Stajni. Moja kuzynka wyprawiła tam swoje wesele Bardzo ładne miejsce świetna kuchnia i sprawna obsługa. Mam nadzieje że jeszcze tam zabawię. Odpowiedz Link Zgłoś