Dodaj do ulubionych

Mamuśki z Kalisza

23.05.16, 16:02
Witajcie, szukam mam, lub przyszłych mam z Kalisza.
Nie ma na żadnym z dostępnych stron aktywnych kobiet z naszego miasta. Może tu jakaś zagląda ?
Obserwuj wątek
    • haneke_29 Re: Mamuśki z Kalisza 17.06.16, 12:44
      Cześć Kinia, jestem mamą dwójki Maluchów, też szukam jakiejś aktywności dla mam w Kaliszu, jakiejś grupy wsparcia choćby. Jestem nowa w Kaliszu i bardzo chętnie się spotkam. Na wszelki wypadek zostawiam numer telefonu jeśli Ty albo jakaś inna Mama była chętna na spotkanie: 516 947 741.
      • kubusiowa03 Re: Mamuśki z Kalisza 04.10.16, 17:33
        Ja tez jestem mamą, ale z okolic Kalisza :) jestem mamą 6miesiecznego Mikołaja więc już co nieco mogę pomóc i poradzić :)
    • kinia83111 Re: Mamuśki z Kalisza 17.06.16, 13:14
      Hey heneke, super ze sie odezwałeś. Od kiedy mieszkasz w Kaliszu ? ja szukam może nie tyle grupy wsparcia co znajomosci na dłużej...
      Fajnie byłoby sie spotkać na spacerek. Ja w październiku zostanę po raz pierwszy Mama. Chętnie wesprę sie poradami takiej doświadczonej Mamy jak Ty.
      Odezwij sie jeszcze.
      • hkinga86 Re: Mamuśki z Kalisza 22.08.16, 17:32
        Uciechowo organizowalo jeszcze niedawno spotkania mam w Kaliszu, darmowe. Nie wiem jak teraz, warto napisać do nich na Facebooku. Ja zawsze mogę się spotkać, mam niespełna rocznego synka :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka