Dodaj do ulubionych

Spotkanie ...

12.02.06, 11:17
Co sądzicie na temat spotkań towarzyskich bez alkoholu ???
Obserwuj wątek
    • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 12:28
      Zapytuję,bo jak bywam u kogoś to jest mi przyjemnie do pierwszego kielicha.
      Potem bywa różnie ...
      • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:31
        Moje spotkania towarzyskie odbywają się bez alkoholu...Jestem za...
        • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:52
          Wnoszę więc,że nie używasz alkoholu.
          Jak się czujesz w miejscu,gdzie są nietrzeżwi?
          • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:55
            Właściwie nie bywam...Unikam...Teraz nawet na weselach rzadko się goście
            upijają..
            • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 14:03
              Wolę spotykać się ze znajomymi na trzeźwo...Można się naprawdę dobrze bawić
              bez "dopalaczy"
              • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 14:18
                Wspomniałaś o weselu.
                Tam zawsze cierpię na bóle głowy.Sam nie wiem,czy opar wódeczki,
                czy też dudniąca "muzyka" bardziej mnie dobija.
                Chyba wolę poprostu święty spokój ...
                • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 16:05
                  Są wesela bezalkoholowe...
                  • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 16:22
                    Ale gdzie ???
                    Ja niestety na takowym nie miałem przyjemności balować ...
                    • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:08
                      Były nawet takie w Siemiatyczach...
                      • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:20
                        Wkliknij w Googlach hasło Kamesznica. Przejdź na stronę siódmą- tytuł Wesele
                        Wesel 2005 i czytaj...O tym przedsięwzięciu był kiedys dokumentalny film w
                        telewizjii...
                        • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:34
                          Strona szósta, przepraszam...
                          • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:44
                            A skąd! Siódma ... Przeczytałem.
                            Znalazłem takie oto zdanie: Uczestnicy spotkań propagują trzeżwość ...
                            Kto u nas przyjdzie na takie wesele? Słyszy się czasem,że orkiestra nawet
                            pospadała ...
                            Może na Podhalu,ale u nas???
                            • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 18:19
                              Ostatnio byłam na kilku weselach, gdzie nikt nie był nawet podpity...
                              • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 18:40
                                Ja unikam jak mogę ... Mam takie szczęście,że zawsze wpadnę jak śliwka w kompot.
                                No i potem te komentarze : "Co taki markotny jesteś?Napij się"...
                                Wnoszę,że masz szczęście do dobrych wesel.Ja nie! :(
                                • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 19:33
                                  No tak, najgorsze jest namawianie...Wesela nie zdarzaja mi sie często, ale te,
                                  na których byłam na przestrzeni ostatnich trzech lat, były bardzo przyjemne...
                                  • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 20:05
                                    Zastaw się,a postaw się ... Nawet imprezy młodzieżowe organizowane
                                    są już w "lokalach".Co tu się potem dziwić,że młodzi piją ...
                                    Sami rodzice są promotorami takiego stylu.
                                    Byłem obecny na dyskusji rodziców na ten temat.Czysta wariacja!Licytacja
                                    głupoty i nic więcej ... Po co różne gatunki alkoholi na osiemnastce córki ???
                                    Oczywiście impreza w domu nie wypada! Bo co ludzie powiedzą!? Lokal zamówić
                                    musowo hie hie ... Paranoja!
                                    • czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 22:02
                                      Ja swoim dzieciom nie robiłam żadnych osiemnastek, poza rodzinnym obiadem...
                                      • arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 22:39
                                        Myślę że w pewnych sprawach,zrozumielibyśmy się bez słów. :)
                                        • czesiula Re: Spotkanie ... 13.02.06, 18:52
                                          :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka