arizona13 12.02.06, 11:17 Co sądzicie na temat spotkań towarzyskich bez alkoholu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 12:28 Zapytuję,bo jak bywam u kogoś to jest mi przyjemnie do pierwszego kielicha. Potem bywa różnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:31 Moje spotkania towarzyskie odbywają się bez alkoholu...Jestem za... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:52 Wnoszę więc,że nie używasz alkoholu. Jak się czujesz w miejscu,gdzie są nietrzeżwi? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 13:55 Właściwie nie bywam...Unikam...Teraz nawet na weselach rzadko się goście upijają.. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 14:03 Wolę spotykać się ze znajomymi na trzeźwo...Można się naprawdę dobrze bawić bez "dopalaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 14:18 Wspomniałaś o weselu. Tam zawsze cierpię na bóle głowy.Sam nie wiem,czy opar wódeczki, czy też dudniąca "muzyka" bardziej mnie dobija. Chyba wolę poprostu święty spokój ... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 16:22 Ale gdzie ??? Ja niestety na takowym nie miałem przyjemności balować ... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:20 Wkliknij w Googlach hasło Kamesznica. Przejdź na stronę siódmą- tytuł Wesele Wesel 2005 i czytaj...O tym przedsięwzięciu był kiedys dokumentalny film w telewizjii... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 17:44 A skąd! Siódma ... Przeczytałem. Znalazłem takie oto zdanie: Uczestnicy spotkań propagują trzeżwość ... Kto u nas przyjdzie na takie wesele? Słyszy się czasem,że orkiestra nawet pospadała ... Może na Podhalu,ale u nas??? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 18:19 Ostatnio byłam na kilku weselach, gdzie nikt nie był nawet podpity... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 18:40 Ja unikam jak mogę ... Mam takie szczęście,że zawsze wpadnę jak śliwka w kompot. No i potem te komentarze : "Co taki markotny jesteś?Napij się"... Wnoszę,że masz szczęście do dobrych wesel.Ja nie! :( Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 19:33 No tak, najgorsze jest namawianie...Wesela nie zdarzaja mi sie często, ale te, na których byłam na przestrzeni ostatnich trzech lat, były bardzo przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 20:05 Zastaw się,a postaw się ... Nawet imprezy młodzieżowe organizowane są już w "lokalach".Co tu się potem dziwić,że młodzi piją ... Sami rodzice są promotorami takiego stylu. Byłem obecny na dyskusji rodziców na ten temat.Czysta wariacja!Licytacja głupoty i nic więcej ... Po co różne gatunki alkoholi na osiemnastce córki ??? Oczywiście impreza w domu nie wypada! Bo co ludzie powiedzą!? Lokal zamówić musowo hie hie ... Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Spotkanie ... 12.02.06, 22:02 Ja swoim dzieciom nie robiłam żadnych osiemnastek, poza rodzinnym obiadem... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Spotkanie ... 12.02.06, 22:39 Myślę że w pewnych sprawach,zrozumielibyśmy się bez słów. :) Odpowiedz Link Zgłoś