kuna00 09.02.05, 21:41 oto link, dotyczy to głosowania na portal inernetowy powiatu hajnowskiego, ruszcie się bo jest on w 3 setce: www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihaj Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 09:04 Oddałem swój głos i poprawiła się pozycja naszego powiatu, gdyż z 221 przeniósł się o jedno miejsce w górę. Czekam na innych głosujących. Dajcie z siebie wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 09:15 Ja tez. skoczylismy o dwa miejsca w góre. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla_pl Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 11.11.05, 13:35 ok!!!!!!!!!--mam dziś czas więc kilka razy zagłosuję !--a co???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 09:48 pierwsza setka to ok. 400 głosów, myślę, że jest to do dosiągnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 15:17 nie jestem pewien czy to bedzie dobrze dzialac ale ponizej link bezposrednio glosujacy www.gmina.pl/glosow/addwyn2.php?vid=385&l=3169026 Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 17:22 nie działa, otwiera stronę ale i tak trzeba kliknąć na "głosuj" już jesteśmy w II setce Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 15:42 ja tez zaglosowalam :))))i jestesmy juz na 198 miejscu. trzeba sie postarac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkarules Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 25.11.05, 12:37 hajnoffianka napisała: > ja tez trzeba wciąż głosować, aby Hajnówka dobrze się trzymała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hullahop Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 29.11.05, 11:35 17690 - moze na krótko, ale jest pierwsza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 29.11.05, 19:44 yeah ale ciekaw jestem kto to tyle naklikal pointsow i jakiej uzyl metody by oszukac sy stem :-) jakkolwiek ciesze sie, i pozdrawiam tego kogos jak rowniez wszystkich co troche poklikali od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 17:52 ja juz dalem 5 glosow mozna dac wiecej niz jeden uzywajac roznych przegladarek, uzywajac roznych kont w komputerze sprobowalem wywalic plik cookie ladujacy sie przy glosowaniu do tego katalogu C:\Documents and Settings\...\Cookies ale nie dziala ... jeszcze popatrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 18:01 eeee... lipne te glosowanie te pierwsze miejsca to na pewno wynik kilku zapalencow niejeden sie tu glowi, jak to sie robi a robi sie to tak: repeat begin odpalamy IE i oddajemy glos; { www.gmina.pl/glosow/wynik2.php ) wylaczamy IE; kasujemy cookie; {C:\Documents and Settings\...user...\Cookies} end; until hajnowka=first place Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 18:33 dobra dobilem do 150 miejsca mam na razie dosyc... rzeczywiscie jakis programik by sie przydal automatycznie wykonujacy cala operacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 19:17 ja z kolei ulokowałem na 125 miejscu, moze teraz ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.02.05, 21:54 Oj jak to ciężko się piąć w górę. Jesteśmy dopiero na 118 pozycji. Historia już zna takie zapytanie aleja zadam ponownie: No jak będzie Hajnowianie? Pomożecie? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 15.02.05, 22:13 na stronie siemiatycz high_level napisał: Lepiej byś zagłosował... Od wczoraj na Siemiatycze przybył tylko jeden głos (oczywiście mój). O rankingomanii można mówić w przypadku Hajnówki, gdzie w ciągu dwóch dni siłami bodaj dwóch czy trzech osób przesunięto się z trzeciej setki na miejsce 82. Jeden z forumowiczów podaje nawet instrukcję, jak można wielokrotnie głosować z tego samego komputera: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=20432042&a=20464187 myślę, że zazdroszczą nam tego, że potrafimy i chcemy głosować proponuję podwoić starania, jesteśmy już na 81 miejscu, zapraszam do oddanie głosów: www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Odpowiedz Link Zgłoś
high_level podwajajcie i potrajajcie... 16.02.05, 12:02 kuna00 napisał: > myślę, że zazdroszczą nam tego, że potrafimy i chcemy głosować > proponuję podwoić starania, jesteśmy już na 81 miejscu Podwajajcie i potrajajcie, bo do Siemiatycz (25. miejsce) jeszcze wam dużo brakuje - 1776 głosów. Na razie nie ma więc czego zazdrościć. Poza tym takie sztuczne nabijanie licznika przez jakiegoś maniaka komputerowego niczemu chyba nie służy. Tu się akurat zgadzam z internautą o nicku moj_nick, który napisał: Nie uważasz, że to głupie? Może byśta tak co pożytecznego zrobili zamiast durnego klikania w banerek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=20326996&a=20642254 Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: podwajajcie i potrajajcie... 16.02.05, 13:49 pewnie ze nie ma czego zazdroscic, tym bardziej ze latwo nabic licznik nie dowierzam ze ponad 8 tys glosow dla lukowa jest glosami prawdziwymi, gdy np warszawa centrum ma ich tylko poltora tysiaca w dwa i pol tysiaca glosow na siemiatycze tez slabo wierze, znalazl sie jeden maniak ktory nabil troche glosow i nikomu o tym nie mowil a wszyscy mysla "wow ale jestesmy dobrzy" zreszta co to za gadanie.. ja rownie chetnie zobacze na szczycie rankingu siemiatyczy i hajnowke i bielsk i to co jest blisko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: podwajajcie i potrajajcie... 16.02.05, 13:52 aaa... oczywiscie ze jest to glupie kazdy tego typu ranking jest glupi ale jak sie czlowiek nudzi to zajmuje sie takimi glupotami :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: podwajajcie i potrajajcie... 16.02.05, 15:06 high_level napisał: > Podwajajcie i potrajajcie, bo do Siemiatycz (25. miejsce) jeszcze wam dużo > brakuje - 1776 głosów. Na razie nie ma więc czego zazdrościć. Poza tym takie > sztuczne nabijanie licznika przez jakiegoś maniaka komputerowego niczemu chyba > nie służy. Tu się akurat zgadzam z internautą o nicku moj_nick, który napisał: > > Nie uważasz, że to głupie? Może byśta tak co pożytecznego zrobili zamiast > durnego klikania w banerek? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=20326996&a=20642254 owszem, przyznaje się, że kilikam sobie jak nie mam co robić (czy to złe?), te siemiatyckie głosy to lipa, to wynik takiego samego klikaia jak w moim przypadku, bo jest to miasto o wiele mniejsze od H-ki a mówienie, że brakuje jeszcze wam tyle czy tyle świadczy o tym, że się czegoś obawia jednak miło jest zobaczyć nazwę swojego miasta na wysokim miejscu, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: podwajajcie i potrajajcie... 18.02.05, 07:46 Piątek, osma rano. Brakuje jednego do dziewieciuset. A gdyby tak tysiąc do wieczorka? Chłopaki, odpalcie machiny.... Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: podwajajcie i potrajajcie... 18.02.05, 15:40 toovo napisał: > Piątek, osma rano. Brakuje jednego do dziewieciuset. A gdyby tak tysiąc do > wieczorka? Chłopaki, odpalcie machiny.... Muszą nam również pomóc dziewczyny, bo sami nie poradzimy. No więc milutkie do dzieła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
high_level Re: podwajajcie i potrajajcie... 18.02.05, 16:47 tylko sie nie zesr... To, co robicie, jest zwyczajnie nieuczciwe. Niezgodne z zasadami tej "gry". Glosowac mozna tylko raz dziennie. Glosujac wielokrotnie, popelniacie ordynarne oszustwo. Czy to naprawde warto? O tym "rankingu" nikt z nas nie slyszal jeszcze kilka dni temu. I nie ma on tak naprawde zadnego znaczenia. Sorry, ale nie moge wam kibicowac w tej grze niezgodnej z zasadami fair play. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: podwajajcie i potrajajcie... 18.02.05, 17:17 high_level napisał: > tylko sie nie zesr... > To, co robicie, jest zwyczajnie nieuczciwe. Niezgodne z zasadami tej "gry". > Glosowac mozna tylko raz dziennie. Glosujac wielokrotnie, popelniacie ordynarne oszustwo. Czy to naprawde warto? > O tym "rankingu" nikt z nas nie slyszal jeszcze kilka dni temu. I nie ma on tak naprawde zadnego znaczenia. > Sorry, ale nie moge wam kibicowac w tej grze niezgodnej z zasadami fair play. Jak nikt z was kilka dni temu nie slyszal, i nie ma on znaczenia, to czego histeryzujesz? Przeciez jasne, ze to tylko zabawa. A swoja drogą, niezły opieprz dostales na siemiatyckim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malvinka89 Re: podwajajcie i potrajajcie... 19.02.05, 06:58 Zaglosowalam, pierwszy raz. I od razu dogonilam wielkie miasto Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_pon Re: podwajajcie i potrajajcie... 20.02.05, 19:06 A tam takie pierodoły, google.pl to dobry ranking. Dla zabawy postaram sie wsadzic na 1 miejsce na slowo "hajnówka" strone siemiatycze.com, zobaczymy czy sie uda. Potrwa to od kilku do kilkunastu dni. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: podwajajcie i potrajajcie... 20.02.05, 19:17 wielki_pon napisał: > A tam takie pierodoły, google.pl to dobry ranking. > Dla zabawy postaram sie wsadzic na 1 miejsce na slowo "hajnówka" strone > siemiatycze.com, zobaczymy czy sie uda. Potrwa to od kilku do kilkunastu dni. Wsadź. Siemiatycze tez fajne miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_pon Re: podwajajcie i potrajajcie... 20.02.05, 20:08 Mam nadizeje ze nikt z Urzedu Miasta nie bedzie mnie za to scigal, jak i nikt sie nie obrazi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_pon Re: podwajajcie i potrajajcie... 21.02.05, 07:25 Ok, zrobione www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1&q=hajn%C3%B3wka&btnG=Szukaj&lr= Teraz pobawie sie z haslem na bialystok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: podwajajcie i potrajajcie... 21.02.05, 09:42 wielki_pon napisał: > Ok, zrobione > www.google.pl/search?hl=pl&c2coff=1&q=hajn%C3%B3wka&btnG=Szukaj&lr= > Teraz pobawie sie z haslem na bialystok ;) Jak sie juz sprawisz z Bialymstokiem, wez sie za Warszawe. Potem Londyn, Moskwe i tak po kolei, az do Meksyku, najwiekszego miasta swiata. A do rzeczy. Wybieram sie na trzy dni do Siemiatycz. Ktory lokal warto odwiedzic wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_pon Re: podwajajcie i potrajajcie... 21.02.05, 10:25 Siemiatcze szczerze mowic to tez niezla dziura.. Jesli lokal to polecam "cezar" niedaleko zalewu, znajduje se obok znanego u nas zajazdu "polonez" Nie mniej jednak "polonez" mimo dobrego "klimatu" zniecheca wszedzie obecnym dymem z fajek i tlokiem. Cezar to restauracja i bardoz sympatycznie tam jest - gorzej z jakoscia jedzenia - w skali na 10 daje 7, ael to i tak najlepiej w siemiatyczach. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: podwajajcie i potrajajcie... 21.02.05, 11:00 Dzięki. Pewnie zdecyduję sie na Cezar. Dym w rozsądnych ilosciach trawię, gorzej z tłokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkarules Re: podwajajcie i potrajajcie... 17.05.05, 15:03 każdy głos ważnym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
high_level parada oszustów 21.02.05, 15:04 Widzę, że w tej paradzie oszustów jesteście coraz lepsi. Jeszcze trochę, a dogonicie nawet Nozdrzec i Lubraniec. Może zostaniecie największymi oszustami w Polsce ;-) Większymi nawet niż wielki_pon, który swego czasu windował w tym rankingu w górę Siemiatycze, i to bardziej od was wyrafinowanymi metodami. Powiem krótko: brzydzę się takimi metodami, dlatego też przestał mnie ten ranking w ogóle interesować. Czy to nie lepiej być człowiekiem uczciwym??? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: parada oszustów 21.02.05, 15:33 high_level napisał: > Powiem krótko: brzydzę się takimi metodami, dlatego też przestał mnie ten > ranking w ogóle interesować. > Czy to nie lepiej być człowiekiem uczciwym??? Pewnie że lepiej. A najlepiej - młodym, pięknym, bogatym i uczciwym. Nie denerwuj się. To tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
skandal123 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 21.02.05, 16:34 komu to służy i komu to potrzebne??????!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 26.02.05, 01:59 nie przestawajcie głosować; powoli małymi kroczkami H-ka pnie się w górę Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 05.03.05, 02:33 POKLIKAJCIE TROSZKĘ, JUŻ JESTEŚMY NA 55 MIEJSCU !!! PRZY ODROBINIE CHĘCI PIĄĆ SIĘ BĘDZIEMY WYŻEJ DO ROBOTY Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 10.03.05, 11:55 Kliknij przed snem lub na Dzień dobry. www.gmina.pl/glosow/wynik2.php Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 13.03.05, 21:22 47, a do nastepnego 200. Chyba wyzej d... nie podskoczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 24.03.05, 22:59 kuna00 napisał: > oto link, dotyczy to głosowania na portal inernetowy powiatu hajnowskiego, > ruszcie się bo jest on w 3 setce: > > www.gmina.pl/glosow/wynik2.php może warto wam przypomniec o głosowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxl Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 24.03.05, 23:27 Oddałem swój głos. Aktualna pozycja 47 Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 ZAPOMNIELIŚCIE, ŻE ISTNIEJE TEN RANKING ??? 01.04.05, 00:28 ZAPOMNIELIŚCIE JUZ O TYM GŁOSOWANIU??? JESZCZE DUŻO PRACY DO DZIEŁA Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 07.04.05, 06:38 już zapomnieliście o tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 08.04.05, 19:44 głosujecie jeszcze ? czy tylko ja to robię?? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 13.04.05, 16:44 POSŁUCHAJ ,TO Bia łystok ma być metropolią. wpisali go do sieci maist- metropolii. teraz będzie zero kasy dla województwa, bo na siłęę bedą z Białego robić wielkie city.. Biały i nic poza tym! Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 14.04.05, 20:25 kuna00 napisał: > głosujecie jeszcze ? > > czy tylko ja to robię?? Oj chyba tylko Ty jeszcze głosujesz, bo ja już dawno przestałem. Kiedyś starałem się, by Hajnówka była wyżej i wyżej na liście, a dzisiaj pytam: Komu to służy? I po co ta zabawa? Jeśli przekonasz mnie, to potrafię kilka setek głosów dodać naszemu powiatowi. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 15.04.05, 07:51 mihaj napisał: Komu to służy? I po co ta zabawa? > Jeśli przekonasz mnie, to potrafię kilka setek głosów dodać naszemu powiatowi. > W zasadzie - nikomu i niczemu. Moze pozostaje jakas satysfakcja, gdy literki zlozone w slowo "Hajnowka" pną sie coraz wyzej? Tak to juz jest, masz tego miasta dosc, ucieklbys na koniec swiata, a tam, gdy przypadkiem uslyszysz Hajnowka, zaczynasz zaraz strzyc uszami. I wracasz, przynajmniej myslami. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 17.04.05, 20:55 głosujcie, głosujcie, głosujcie................... Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 22.04.05, 14:26 Głosowałem jak na Hajnowianina przystało! Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 18.06.05, 09:31 głosujemy, głosować nie leniuchować! dla dobra Hajnówki! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 23.04.05, 02:04 ja głosuję nieustannie, może by mi tak ktoś pomógł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
raffka Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 27.04.05, 20:42 słabiutko...;( ale ja tam głosuję, jak sobie przypomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 11.05.05, 21:37 kuna00 napisał: > oto link, dotyczy to głosowania na portal inernetowy powiatu hajnowskiego, > ruszcie się bo jest on w 3 setce: > > www.gmina.pl/glosow/wynik2.php oj warto kliknąć, bo powoli pniemy się w górę Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowkaforever Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 12.05.05, 15:25 Aby Hajnówka szła w górę trzeba głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: GŁOSUJCIE NA HAJNÓWKĘ 17.05.05, 23:21 klik, klik i......... o oczko w górę Odpowiedz Link Zgłoś