kanalia.siemiatycka 30.03.07, 22:02 Bo albo rzeczywiście taki on jest,albo takim go ktoś robi... Takie wnioski nasuwają mi się co tydzień,po lekturze napomnień i instrukcji obsługi odbiornika radiowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maklaren Re: Durny naród ??? 01.04.07, 08:18 Domyślam się,że chodzi o działalność romanapidlaszuka, który myśli różnymi częściami ciała tylko nie głową. Wielokrotnie już pisano o krzywdzie jaką czyni swemu narodowi.Te napomnienia są śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
220volt Re: Durny naród ??? 01.04.07, 16:23 Faktycznie, od pewnego czasu na słowo "Ukrainiec" reaguję - niestety! - skojarzeniem: "romanpidlaszuk, www.psychohazard.net". A może właśnie o to Ojcu Dyrektorowi Radiu w Subotu chodzi? Według starej, sprawdzonej zasady 'dziel i rządź'? Tylko kogo on chce tu z kim dzielić? Pomimo heroicznego spamerstwa akcja namnażania wirtualnych podlaskich Ukraińców przebiega nad wyraz kulawo... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Nie durny i nie naród.Więc co? 04.04.07, 19:46 maklaren napisał: > Wielokrotnie już pisano o krzywdzie jaką czyni > swemu narodowi. A mi się wydaje,że on nie jest ukraińcem.Żaden Ukrainiec nie jątrzyłby w miejscach w których robi to romanpidlaszuk.Mam też wrażenie,że nie robi tego dla samej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: Nie durny i nie naród.Więc co? 05.05.07, 21:37 Już można słuchć reklam.Ukrainiec zaprasza. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=42961762 Odpowiedz Link Zgłoś