Dodaj do ulubionych

To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.10.07, 07:19
Normalnie nie chce się tu wchodzić ani pisać (sama nie wiem czemu to
robię- chyba tylko z sympatii to forumowiczów)
Zarzucane wątki mają utrzymać je przy życiu, ale tego życia na forum
brak. Wypowiadają się wciąż te same osoby- pewnie aż trzy lub
cztery. Nie dziwię się, że reszta ma to w dupie...
Macie zamiar coś z tym zrobić czy tylko będziecie czekać na nowy
wątek?
Obserwuj wątek
    • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 08:38
      Podoba mi się to przedostatnie zdanie... :)))
      • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 09:59
        Ale ja mówię poważnie. Jak tak dalej będzie to zwolnię miejsce
        kosmitom nieustannie nękającym to forum!!!
        • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 10:09
          No tak... Dzisiaj były już dwa ataki superspamu...
    • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 13:27
      Próba obrócenia w żart tego co napisałam nie pomoże, taka jest
      prawda. Czyżby nikt tego wątku (poza moderem) nie zauważył? czy
      zauważyć nie chciał?
      • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 13:46
        :)
        • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 13:55
          Ło Matko! My som same na tym forumie!
          Co to tera bedzie..?
          • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 16:35
            Laboga! A powaznie? Moze sa jakies racjonalne powody?
    • wielki_pon Nikogo tu nie ma bo.. 09.10.07, 16:05
      takiej kumulacji lewactwa nawet na forum hajnówki nie ma ;-)
    • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 17:04
      Poproście o pomoc Romka. On nie odmówi i przybędzie z odsieczą w mgnieniu oka:)
      • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.10.07, 21:34
        :)
    • mmk9 ;) 10.10.07, 09:40
      pl.youtube.com/watch?v=vhSBMSbbWYA
    • kosmet-yczka Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.10.07, 18:54
      penicylina81 napisała:

> Normalnie nie chce się tu wchodzić ani pisać (sama nie wiem czemu
      to
      > robię- chyba tylko z sympatii to forumowiczów)
      > Zarzucane wątki mają utrzymać je przy życiu, ale tego życia na
      forum
      > brak. Wypowiadają się wciąż te same osoby- pewnie aż trzy lub
      > cztery. Nie dziwię się, że reszta ma to w dupie...
      > Macie zamiar coś z tym zrobić czy tylko będziecie czekać na nowy
      > wątek?
      forum siemiatycz wcale nie jest takie złe.miasto jest małe to i
      forumowiczów nie wiele.może i czasami brakuje tematów,a moze i checi
      odpowiadajac na nie.wejdzcie na forum np. wrocławia wiekszosć
      tematów to polityka a tego nikt by chyba nie chciał.
      ja osobiscie przez ostatnie 2 tyg. nie miałam czasu aby cokolwiek
      napisac i zagłebic sie w jakis temat.
      dobrze że są ludzie którzy utrzymuja to forum przy zyciu
      dzieki
      • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.07, 07:10
        kosmet-yczka napisała:

> dobrze że są ludzie którzy utrzymuja to forum przy zyciu
        > dzieki

Życzę im powodzenia, bo ja już raczej mam dosć...
        • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.07, 11:40
          Nie skorzystaliście z rady. Nie zaprosiliście kolegi zza Wielkiej Wody. On tymczasem grasuje w Bielsku i w Orli...:)
        • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.07, 13:56
          penicylina81 napisała:
          > Życzę im powodzenia, bo ja już raczej mam dosć...

--To,że FS mega kicha nie oznacza zaraz zapaści.To tylko zwykły
          katar - normalny o tej porze roku... Minie - przedwczesna radość ...
          • czesiula Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.07, 17:04
            Forum trzyma się już dość długo, raz jest ciekawiej, innym razem
            mniej...Nic nie szkodzi...Nie trzeba się tak szybko zniechęcać...To
            słomiany zapał,a krytyka to niestety negatywna motywacja:-)))
            • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.07, 20:15
              A gdybyscie czesciej do sasiadow zagladali to i oni pewnie sie do
              Was usmiechneli. :)
              • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 00:42
                Kiedyś uśmiechali się częściej.
              • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 07:37
                hansgrubber napisał:

> A gdybyscie czesciej do sasiadow zagladali to i oni pewnie sie do
                > Was usmiechneli. :)

Sąsiedzi są niestety wrogo do nas nastawieni (nie mówię tu o czarnej
                średniej czy rogawce)Jakoś nie mam ochoty 9mimo że niejednokrotnie
                chciałam) udzielać się na forum gdzie określa sie nas szczekającymi
                psami czy burakami. To ze kiedyś może za duzo powiedziałam nie
                oznacza, żeby skreślać całe Siemiatycze. Nie wiem czy to taka
                mentalność całej yteej miejscowości czy tylko jej forumowiczów
                • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 08:59
                  > Sąsiedzi są niestety wrogo do nas nastawieni

????
                  • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 10:05
                    Tez nie rozumiem.
                    • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 10:44
                      A ja nie rozumiem, czego Wy nie rozumienie!Cop ja niewyraznie
                      piszę???? Wystarczy poczytać na innym forum, co się o nas wypisuje.
                      • hansgrubber Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 11:30
                        Nie pisze na innych forach bo na jednym z sasiednich zle pisza ( czy
                        rzeczywiscie? ) o Siemiatyczach. To sie nie trzyma kupy. Pytalas to
                        Ci odpowiedzialem - jak nie umiesz wyciagac wnioskow to Twoj
                        problem. Bajo.
                        • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 12:05
                          Skończmy z tymi pierdołami bo tu już całkiem pokręcona sytuacja
                          powstała i już zupełnie nie wiem o co biega!!!!
                          • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 15:04
                            Na którym forum źle piszą o Siemiatyczach?
                            • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 16:16
                              Bardzo dziwne... Penicylina napisała klarownie i zrozumiale - czego
                              tu nie można zrozumieć..?

PS.Penicylino może zmień czcionkę... :)))
                              • 11rewresbo tylko tyle : 12.10.07, 22:34
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44765&w=63107417&v=2&s=0
                              • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.07, 17:06
                                Odpowiedzi nie uzyskałem.
                                • fakir530 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.07, 21:06
                                  Zagladajac na inne Fora znalazlem co najmniej jedno nieprzyjazne dla
                                  Siemiatycz...Ktore? odpowiedz znajdzie sami...
                                  • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 00:44
                                    Zapytałem właśnie dlatego, że nie chcę szukać.
                                    • czesiula Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 10:09
                                      Ojej, aż mi się kichnęło....
                                      • obserwer11 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 10:24
                                        BHA, ale oni sa bardzo nieprzyjaźni dla innych forum;*
                                        bardzo patriotyczni lokalni są, ot co :(( *
                                        chociaż rekin19 ???
                                        • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 15:06
                                          Aha - BHA... I się wszystko wzięło i wyjaśniło...
                                          • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 17:20
                                            Z Siemiatycz chyba bliżej do Bielska albo Wuorli niż do BHA. Forumowicze znad Buga rzadko zaglądają w te strony.
                                            • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 21:10
                                              Nie mierzyłem dystansu wiorstami /sporadycznie bywam w Waszych
                                              stronach/ ale wydaje mi się,że to jedna chwała... Może to zbyt
                                              daleko..?
                                              • andruszczyn1 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.07, 23:57
                                                Siedząc przed kompem w papuciach można się z nami połączyć:)
                                                • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 07:54
                                                  Co prawda to prawda - jeszcze nigdy w swoich dziejach ludzkość nie
                                                  dysponowała tak doskonałymi środkami komunikacji jak obecnie...
                                                  • penicylina81 Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 08:23
                                                    No to Sherlocki rozwiazaliście zagadkę:-)
                                                  • siemiatycze Re: To forum to mega kicha!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 12:52
                                                    "Zaobserwowano" winę po stronie BHA.Dowodów jednak nie
                                                    przedstawiono... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka