czesiula 06.06.09, 08:37 Chłopcy będą piłkę kopać...RPA-Polska. Transmisja meczu towarzyskiego na Jedynce, o 14.45.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fakir530 Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 09:14 Zycze zwyciestwa naszym- ma na mysli polakich pilkarzy. Teraz troche zaluje, ze w ostatniej chwili zrezygnowalem z wyjazdu na mecz do odleglego o 150 km Johannesburga... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 10:10 Jakiś znowu macho na forumie jest ??? ;) Gdzie konkretnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 10:32 ...w Republice Poludiowej Afryki i nie macho tylko cienki bolo, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 11:14 150 km, to niedaleko...Rzeczywiście, mogłeś jechać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 12:55 Polacy powinni grać piłkami lekarskimi - w celu uzdrowienia polskiego futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 15:16 Taaa, jeszcze takich lekarskich piłek nie wymyślono, które by mogły polski futbol uzdrowić .... Gangrena i tyle ... Tylko amputacja pozostała... A kiedy koniec tego meczu??? he he Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 15:27 > A kiedy koniec tego meczu??? he he Jęki zawodu będą oznaczały zakończenie... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 15:36 Ooo MNP Moder fiuu fiuuu, ogląda mecz, czy bramkę polską czaruje? ;) Ejj, Fakirze, faktycznie Ciebie na trybunach dostrzec nie mogę... A specjalnie dlatego włączyłam TV.... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 15:43 Wieść o porażce i bez oglądania mnie odnajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Mecz, mecz, mecz... 06.06.09, 15:50 A jaki wynik aktualnie? Bo ja tylko bujających się kibiców RPA oglądam? Swoją drogą, to mają wrodzone wyczucie rytmu ... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: I po meczu ... 06.06.09, 17:13 Noo zaraz, nie jest tak źle - ktoś jednak wygrał. Oglądałam w czasie prasowania tylko drugą połowę i uważam, że gospodarze dali z siebie wszystko. Brava im za waleczność... A swoją drogą, przejechać osiem tysięcy kilometrów i dać Polonii tamtejszej kolejną porcję wstydu, a widzom przed telewizorami kolejny popis beznadziejnej gry, to tylko polska kadra potrafi! Panowie piłkarze, chyba zapomnieliście, że RPA, to nie San Marino! Aaa i poodlądałam se sporo chłopa na tym trawiastym wybiegu. Mój faworyt - hehehe Szambalamba - chyba hehehe W sumie więc - pozytywne wrażenia z meczu mam. No i prasowanie odfajkowane już mam też Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: I po meczu ... 06.06.09, 22:04 Wszystko zgodnie z przewidywaniami niestety.Chyba nikt nie był zaskoczony... Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Puchar Konfederacji w RPA 14.06.09, 23:21 Wlasnie wrocilem do domu po meczu Nowa Zelandia- Hiszpania...rozgrywanym w mojej "wiosce" Mecz i wrazenia przepiekne dzieki dobrej grze w wykonaniu Mistrzow Europy. Dobranoc, spijcie dobrze i niech sie przysni nam Polska Kadra... Odpowiedz Link Zgłoś