hansgrubber 06.02.08, 19:20 www.rzasa.org/adam/artnouveau/big_klimt_kusspl.html Rocznica smierci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hell.ga Re: Klimt 05.02.09, 20:43 wiem, ze to jutro, ale jutro mnie moze nie byc w tej wspanialej wirtualnej przestrzeni... Portret Eugeni Primavesi, olej www.tate.org.uk/liverpool/exhibitions/gustavklimt/images/klimt203.jpg Otto i Eugenia Primavesi byli mecenasami sztuki. w Tate w Liverpool'u w zeszlym roku: wspaniala ekspozycja czasowa- Gustav Klimt Painting, Designe & Modern Life in Vienna 1900, pokazujaca wplyw Klimta na stworzenie Wiedenskiej Secesji i Wiener Werkstätte. nie wszyscy moze wiedza, ze Klimt byl zlotnikiem. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Klimt 05.02.09, 21:11 Tez nie wiedzialem. Ale badz w tej przestrzeni. I dzieki za wpis. :) Odpowiedz Link
1zorro Re: Klimt 08.02.09, 17:23 no. no...Nie wiedzialem, ze sztuka sie interesujesz.... Odpowiedz Link
uri_ja Re: Klimt 08.02.09, 23:20 ze jaki cytat??? Hans :) ten z sygnaturki? nie nie masz pojecia, tylko Cie zacmilo :) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Klimt 08.02.09, 23:46 1. Zacmienia nigdy wykluczyc nie mozna zwlaszcza ze Twoje slowa ewokuja porownanie do slonca... Wiec milo. 2. Oczywiscie chodzi o sygnaturke. Odpowiedz Link