porucznikowa
16.09.13, 12:22
Witam
Jestem czytelnikiem forum astrologicznego i korzystałam z porady płatnej drogą internetową, osób aktywnych na tym forum jak acrux_ 79 , potrek ,Piotr Piotrowski .Szanuję czas ,wiedzę tych osób więc ustalam cenię i wpłacam pieniądze przed analizą.Wymienione przeze mnie osoby wykazały się uczciwością.
W sierpniu postanowiłam skorzystać z porady astrologicznej i wybrałam sobie osobę z forum,która wydawała mnie się kompetentna .Więc nawiązałam kontakt,ustaliliśmy cenę za usługę i czas wykonania zlecenia, jak zwykle po otrzymaniu danych, wpłaciłam pieniądze na konto przed analizą w kwocie 250zł i kontakt się urwał....Tą osobą jest aarvedui .Kilka razy pisałam do faceta na pocztę,ale niestety po wpłacie przeze mnie kasy zamilkł.Myślałam,że może coś mu się stało , ale profil jego jest aktywny i często daje jakieś komentarze do gazety.Analizę zgodnie z jego zapewnieniem miałam otrzymać 4 września.Bardzo proszę o informację o tym człowieku,może ktoś z Państwa korzystał z jego porady płatnej,może ktoś go zna, bo aż nie wierzę, że ten człowiek mógłby oszukać.
Pozdrawiam