Dodaj do ulubionych

proszę o wasze opinie

25.08.14, 21:02
Witam, podoba mi się pewien młodszy mężczyzna. Nie powinnam o nim tak myśleć, ale coś ciągnie mnie do niego.. dlaczego? Proszę o pomoc w interpretacji kosmogramów, załączam mój i jego. Czy widzicie jakieś aspekty potwierdzające moje przyciąganie do niego? Czuję niesamowitą chemię między nami... bardzo na mnie działa, może widać coś w kosmogramach dlaczego tak jest?

to mój radix urodzeniowy
imageshack.com/i/f03Pp2vQp
a poniżej jego
imageshack.com/i/ip7DphWyp
Obserwuj wątek
    • jasmina.0 Re: proszę o wasze opinie 01.09.14, 17:35
      Po pierwsze co to za miejscowośc o parametrach 21E09 i 51N24 / Bo jakoś nie znalazłam. Ale przyjmijmy, że istnieje to:
      Ja tam nie widzę z jego strony chemii a jedynie tylko z Twojej. To typowy Byk- jego temperament i uczucia są typowo bycze. Stellum w Byku i wyważony ASC poparty Plutonem. Raczej niechętny na eksperymenty. Doceniający wygodę i brak komplikacji.
      Zauroczył Cie bo jest po prostu uroczy i zmysłowy. Uranem zaaspektował Ci Wenuskę i stąd ten "obłęd" czyli tzw chemia z Twojej strony. Dodatkowo Twoje Słońce na Jego DSC to Go postrzegasz jako potencjalnego .....no właśnie kogo?
      Ale nic stalego z tego nie będzie. Tak sądzę. Dobre aspekty na romans ale raczej krotkotrwały i bez perspektyw. Energetyczna synastria, może być namiętnie i gorąco ale raczej krótko. Saturn tu niczego nie wiąże. Masz walory, które mogą mu się podobać na zasadzie przeciwieństw ale na dłuższą metę może być jednak nimi zmęczony.
      Posprawdzaj sobie w internecie znaczenie aspektów w synastrii:
      on/ona
      Wenus/jej ASC koniunkcja
      Slońce/jej ASC - dość słaby aspekt koniunkcja
      Mars/Słońce koniunkcja
      Uran opozycja/jej Wenus
      ASC/Mars koniunkcja
      ASC/Słońce opozycja
      ASC /Księzyc trygon

Literatura astrologiczna podaje, że planety osobiste na czyimś ASC to silne przyciąganie i ew. mariaż. Ale w dzisiejszej praktyce to sie nie bardzo sprawdza ten mariaz. Poczytaj forum "jak na gorze tak na dole" to sie dowiesz o dobrych związkach ze złymi synastriami albo odwrotnie o zlych związkach z dobrymi synastriami.
      One - te aspekty- są wszystkie dla synastrii fajne ale jeśli chodzi o jakieś perspektywy to raczej żadne. Żeby chociaż ta opozycja Saturnów wpisywała się jakoś w układ.Np. jeden z Saturnów na Wenus a drugi w jakimś aspekcie do Słońca lub Księżyca. Ale tu nie ma czegoś takiego.
      On ma Plutona na ASC wiec aspekty tegoż ASC z planetami osobistymi drugiej osoby mogą działać na drugą osobę jak wzmacniacz. Jego Pluton na Twoim Marsie - energetycznie, przyciagająco, super seks i ......walka o władzę. Poza tym czujesz się pewnie niespokojna bo wlazl dodatkowo swoim Marsem do Twojego 12 domu gdzie masz Słońce.

• ona_67 Re: proszę o wasze opinie 04.09.14, 16:44
        bardzo dziękuję jasmina za wypowiedź, pozdrawiam :)
      • ona_67 Re: proszę o wasze opinie 04.09.14, 17:13
        w sumie to właśnie chodzi o seks, nie o jakiś trwały związek, z jego strony otrzymałam parę konkretnych komplementów, że mu się podobam, obcina mnie strasznie wzrokiem, czuję, jakby chciał mnie zaciągnąć do łóżka i o dziwo ja też mam wielką ochotę na niego...
    • ona_67 Re: proszę o wasze opinie 14.09.14, 23:25
      ZAŁĄCZAM NATALNY PORÓWNAWCZY JA I ON, CO WIDZICIE? DLACZEGO CZUJĘ DO NIEGO CHEMIĘ MIMO, IŻ GO PRAWIE NIE ZNAM?
      www.imageshack.com/i/iq9MC8Cup
      • ona_67 Re: proszę o wasze opinie 14.09.14, 23:26
        imageshack.com/i/iq9MC8Cup
        • ona_67 Re: proszę o wasze opinie 14.09.14, 23:27
          imageshack.com/i/iq9MC8Cup

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka