Dodaj do ulubionych

miłość braterska

20.09.06, 14:47
Witam, mam pytanie gdzie, u kogo oczywiście odpłatnie mogłabym zasięgnąć
opinii astrologa na temat moich kontaktów z przyrodnim bratem. Poróżniliśmy
się jakiś czas temu i próby pojednania z mojej strony natrafiają na twardy
mur, dodam że trwa to już parę lat, wróżki do których zwracałam się o pomoc
nie są w stanie udzielić jednoznacznej odpowiedzi, szczerze mówiąc męczy mnie
ta sytuacja coraz bardziej,nie ma dnia żebym o nim nie myślała- chyba dlatego
że nie mam rodziców i on jest takim łącznikiem z dawnymi czasami, za którymi
bardzo tęsknię, może w horoskopie da się zobaczyć czy w końcu się pogodzimy,
dziękuję z góry za wszelkie porady Monika
Obserwuj wątek
    • anahella Re: miłość braterska 20.09.06, 18:11
      Jesli znajdziesz kogos, to powinnas miec tez kompletne dane brata, bo mysle, ze
      nalezaloby wykonac dwie interpretacje podstawowe (Twoje i brata), porownawczy i
      wektor.

Co do przyszlosci, to opieralabym sie na tranzytach rzucanych tez na wektor.
      • q18 Re: miłość braterska 20.09.06, 21:05
        Witaj anahello, miałam nadzieję że odpowiesz. Jeżeli chodzi o dane mojego brata-
        posiadam jednak bez dokładnej godziny urodzenia, swoje oczywiście znam- czy
        ewentualnie podjęłabyś się tego nie w ramach charytatywnych oczywiście ale za
        wynagrodzeniem, jeśli tak odpisz na skrzynkę pozdrawiam Cię serdecznie monika
        • anahella Re: miłość braterska 20.09.06, 21:25
          No wlasnie: bez godziny urodzenia brata wektora sie nie zrobi.
          • q18 Re: miłość braterska 20.09.06, 21:39
            A nie da się ez wektora, cokolwiek on oznacza (jestem zielona w tym temacie)?
            • neptus Re: miłość braterska 21.09.06, 05:44
              Jesli nie znasz godziny, to nie znasz także dokładnego położenia Księzyca, a to
              on przeciez mowi najwiecej o emocjach. Polozenie ascendentu tez duzo mowi. Bez
              dokladnych danych kazda analiza bedzie pobiezna i moze byc bledna.
              • iokepine Re: miłość braterska 24.09.06, 13:46
                Jeśli nie masz pełnych danych, trudno będzie o jasną i ścisłą informację,
                wynikającą z układów waszych horoskopów.

Proponuję zastanowić się nad innymi możliwościami - takimi jak regresja czy
                ustawienia. I tu się polecam.
                • q18 Re: miłość braterska 26.09.06, 22:33
                  Znalazłam dane i cudowną osobę na forum która postanowaiła mi pomóc, tymniemniej
                  proszę Cię o szczegóły tych metod o których napisałaś, będę wdzięczna, tylko
                  raczej na @, bo jestem zainteresowana i to bardzo choć nie wiem o co chodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka