biurnik 25.04.08, 09:02 Witam wszystkich runistów, dziś wyciągnełam runą Dagaz w poz. prostej dzień zaczełam od kolizji na drodze( z mojej winy) stłuczka kosztowała mie sporo nerwów i 150. zł z kieszeni . Co wy na to ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea_chateau dagaz 25.04.08, 10:56 to runa niespodzianek. Wszystko jedno dobrych czy złych. Ot taki "prezent" od losu. Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: dagaz 25.04.08, 14:07 od kiedy dagaz to runa niespodzianek???????? falszywe informacje podajesz.... to perdo to runa niespodzianek.... a dagaz dlatego Tobie wyszła bo runa ta mowi o przebudzeniu i o przytomnosci a takze zdawania sobie sprawy z czegos..... moze to zdarzenie miało ci cos uzmysłowic... ? pozdrawiam Odpowiedz Link
kamea_chateau a od kiedy ty jesteś guru? 25.04.08, 18:48 każdy ma własne odczucia run. I ja tak to interpretuję. POzwolisz mi? Znalezałes darmowe forum do reklamy swojego gabinetu? To żle trafiłeś... Odpowiedz Link
wrozbitamaciej81 Re: a od kiedy ty jesteś guru? 25.04.08, 19:50 żaden runista nie powie ze dagaz to runa niespodzianek.... przykro mi bardzo ale musisz sie poduczyc.a ja tu jestem tylko dla przyjemnosci i pomagam w interpretacjach a reklamy nie potrzebuje, bo takowej nawet nie musze opłacać.i bardzo prosze nie udzielac fałszywych informacji i kupic jakas ksiazke na temat run.Pytanie było do runistow a nie do amatorow.przykro mi bardzo ze Twa niewiedza na temat run ujrzała swiatło dzienne. Odpowiedz Link
kamea_chateau wróżbito macieju 26.04.08, 05:58 Człowiek uczy się całe życie. To po pierwsze, po drugie nie udzielam fałszywych informacji, ale piszę o runach z własnych wiadomości które czerpię od mądrzejszych od siebie (ty do ich nie nalezysz zapewniam cię)jak również z literatury. POnieważ nie znasz mnie bądż łaskaw mnie nie obrażać. Trudno dostrzec twoje szczgólne dokonania na polu dotyczącym run. A moze jesteś jednym z tych pseudowróżbitów z Ezo TV co im woda sodowa uderzyła do głowy i myślą ze już wszystko wiedzą? Kończę z tobą polemikę bo nie prowadzi do niczego. Acha i reklamy działaności jakie się prowadzi są zabronione w sygnaturkach . A zresztą po co co ona skoro nie przyszedłeś tutaj zeby się reklamować tylko pomagać? Będziesz uczestnikom wrózył gratis?? Odpowiedz Link
kamea_chateau to rozumiem ze się tutaj nie reklamujesz? 26.04.08, 06:02 WRÓŻBA PODSTAWOWA -wykonanie portretu numerologicznego -3 rozkłady kartami klasycznymi lub kartami tarota -3 pytania do kart tarota lub do run 40 zł WRÓŻBA NA DRUGĄ OSOBĘ (bez zdjęcia) -wykonanie portretu numerologicznego -3 rozkłady kartami klasycznymi lub kartami tarota -3 pytania do kart tarota lub do run 30 zł KAŻDE DODATKOWE PYTANIE DO KART TAROTA LUB DO RUN 5 zł Wgląd runiczny w PODŁĄCZENIA osoby (jeśli takie występują to przekazanie rodzaju oczyszczenia) dodatkowo analiza duszy i kolejność wcieleń 20 zł Sporządzenie PORTRETU ENERGETYCZNEGO wraz z wyznaczeniem głównego przewodnika anielskiego 15 zł CHARAKTERYSTYKA RUNICZNA IMIENIA OSOBY oraz rozpisanie w alfabecie run 12 zł PRZEKAZ AFIRMACJI 7 zł no fajnie... ze sie nie reklamujesz.... a ta sygnaturka to niby co to jest? Odpowiedz Link
ezoviola2 Re: dagaz 26.04.08, 12:55 Bardzo nieładne jest pana podejście, panie Macieju, do sprawy, że tak powiem.Nie krytykuje się kogoś, kto jest na początku swojej drogi z Runami.Jeśli ma pan większe doświadczenie, proszę doradzić, a nie skrytykować, iż dana osoba podaje błędne informacje.Jako osoba wróżąca, mógł pan w inny sposób przekazać lub wytknąć błąd koleżanki.Z drugiej strony natomiast, jeśli Dagaz nie jest Runą niespodzianek a Runą, która wskazuje na korzystny czas dla osoby pytającej i między innymi również oznacza szczęście, szeroko pojęte, to i zinterpretowanie Runy jako niespodzianki, nie zrobi nikomu krzywdy.W każdym położeniu, Dagaz niesie pozytywy, przecież jest Runą nieodwracalną.Owszem, posiada ciemne strony, ale żeby rozjaśnić ten wątek, potraktujmy Ją jak należy i cieszmy się Jej pozytywną energią.Pozdrawiam, Wiola Odpowiedz Link
fotel_bujany Re: Runa na dany dzień 25.06.08, 16:44 Wprawdzie moja droga nie poszła w stronę run, ale pozwolę sobie wtrącić się do dyskusji. Wydaje się, że macieja bardzo poruszyła interpretacja runy, którą przedstawiła kamea - i to na tyle, że emocje troszkę go poniosły. I w tym momencie dyskusja przeniosła się na całkiem inny poziom, a to za sprawą kamei, która zrobiła z tego miejsca okazję do osobistych wycieczek i złośliwych przytyków w stronę innych użytkowników forum. No naprawdę, to już nie można porozmawiać jak cywilizowani ludzie, zaraz ktoś kogos musi zmieszać z ziemią? I po co, jaki efekt z tego wyniknie? Przecież ludzie którzy czytają tę poniżającą wymianę zdań mają rozum i widzą jaki poziom prenentuja dyskutanci, zwłaszcza obrzucający niemiło rozmówcę różnymi "słodyczami". Podobno "tonący brzydko się chwyta" więc lepiej zmilczeć niż bronić się w taki sposób i pogrążyć się jeszcze bardziej. Jak mawiała pewna czarodziejka - rzeczy których się nie umie, wypada się uczyć. A więc - uczmy się, abysmy się nie musieli wstydzić własnej ignorancji, gdy zabieramy głos w sprawie o której niewiele wiemy. Aby złagodzić emocje i uwagi, które się mogą tu zaraz posypać - nie przewiduję, żebym miała/musiała uczyć się run, wystarczy mi to, czym już się zajmuję, ponadto uważam, że do zabrania stanowiska w kwestii traktowania się na forum nie muszę być fachowcem w dziedzinie adwersarza. Lubmy się choć trochę, wszystkim będzie milej. Odpowiedz Link