Dodaj do ulubionych

mini zagadka w babskim stylu

09.07.16, 13:03
Dziewczyny kupilam nowe buciki takie fajne cichobiegi. Zauroczyly mnie maksymalnie i nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, ze sa totalnie nie w moim stylu i kolorze. I tu wlasnie dochodze do sedna sprawy. Co powie na to tarot? Jaki kolor cichobiegow ma Rozsypka? Kto zgadnie kto zgadnie taka babska mala zagadke???
Obserwuj wątek
    • free.hugs Re: mini zagadka w babskim stylu 09.07.16, 18:37
      Królowa mieczy - na mojej karcie zieleń, róż, fiolet, żółty i niebieski ale stawiam na niebieski, taki błękitny, zimny jak królowa mieczy smile
    • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 09.07.16, 23:01
      rycerz buław
      No dominują brązy i rudości, ale ognisto więc może i sama czerwień? Chyba nie są to gładkie jednolite buty. U mnie pojawia się wzór i pasek z zielonym kryształem więc obstawiam coś w ten deseń smile
    • aprepope Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 00:19
      a jaka bedzie nagroda - wstawisz fotke tych cichobiegow? smile
      • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 09:34
        Pewnie ze wstawie
        • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 09:38
          Zrób handel wymienny za sutki apre wink
          • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:14
            Hahahahaha Lili no wez forum nie jest komercyjne :p jak Apre wsadzi tam kolczyki w odpowiednim kolorze to poprosimy o zdjecie wink
            • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:15
              Apre doloz swoj typ w tym temacie to naapisze rozwiazanie bo juz mnie korci smile
              • super.halusia Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:32
                W zeszłym tygodniu kupiłam sobie takie cichobiegi,bardzo wygodnesmile
                https://img10.staticclassifieds.com/images_tablicapl/303833377_4_1000x700_zestaw-buty-dzinsowe-39-torebka-skorzana-moda.jpg
                • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:43
                  Fajne i wyglądają na wygodne jak kapcie smile
                  Karta dobra, tylko interpretacja do pupy. Ale to dobry przykład jak właśnie te karty działają. Kolory mamy w rogu, jest "pasek" a tatuaż na pupie ma "zamkowy" wzór.
                  https://www.shadowscapes.com/picts_images/57.jpg
                  • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:45
                    Aaaaa, dobra...ja chyba muszę się jednak położyć, bo prochy mi nie służą big_grin Można ten post i powyższy skasować albo zostawić big_grin
                    • free.hugs Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:47
                      Ja w pierwszej chwili cieszyłam się z wygranej tongue_out
                      • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:50
                        A tak mnie w ogóle naszło pytanie jeszcze natury filozoficznej. Skoro nie powinno się kłaść kart po alkoholu to jak z lekami, które wpływają za zachowanie?
                        • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 11:10
                          Wiesz co chyba tez sie nie powinno. Odczyt moze byc nieco bardziej wybujaly. Ale ja to zaden spec tylko amatorsko
                          • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 11:32
                            Żartowałam z tym usuwaniem wink
                            • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 11:35
                              Usuwanie pasuje do suwaka... wink
                              • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 11:36
                                Karta uniwersalna, pasuje do wszystkiego big_grin Dobra, muszę się iść zdrzemnąć. Muszę, muszę, muszę...
                                • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 11:41
                                  E tam nie chodz jeszcze... w nocy nie bedziesz spala i co???
    • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 10.07.16, 10:54
      Hahaha dziewczyny teraz poplakalam sie ze smiechu. Super Halusia bezblednie wprowadzila zamieszanie. Brawo Ty. No wiec tak moich cichobiegow jeszcze nie pokazalam. Czekam na typ Apre. Jak pokaze zdjecie to zweryfikujecie same. Lili strasznie mi sie podoba Twoja karta smile
    • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 07:42
      https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/50/26/22/01006e62a7.jpg
      • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 07:44
        Free zielen jak najbardziej!
        Lili i wzor i zielony pasek i zygzaki i troche czerwieni tez

Gratuluje dziewczyny dobrych kart!

• free.hugs Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 08:31
          Dziękujemy za zagadkę!
      • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:00
        Dzięki, ale karta w sumie słaba na samą zieleń, prawie jej tam nie ma. Ale będę sobie tłumaczyć to jednak tą kolorowością (a co! tongue_out).
        • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:17
          Ale zygzaki byly.. w sumie na tych butach tez sporo czerwieni ale zielone wnetrze tlumi efekt
          • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:26
            Trudno to przeoczyć tongue_out A powiedz mi jak podeszwa w nich? Miękka, sztywna, jakby sobie z bieganiem po kamykach poradziła?
            • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:28
              Mieciutka lekka ale gruba mysle ze kamieni by nie bylo czuc
              • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:30
                Idealnie, muszę poszukać czegoś podobnego w takim razie.
                • rrozsypana80 Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 11:47
                  Kupilam je w auchanie wink
                  • lilijova Re: mini zagadka w babskim stylu 12.07.16, 12:00
                    Ja mam daleko, ale widziałam tego typu na wystawach. W sumie butów mam aż nadto, ale wszystkie tego typu albo na niemal papierowych podeszwach albo takich sztywnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka