25.01.07, 15:58
W momencie kiedy Jowisz wszedl w moj VI dom, z miejsca zawalil mnie robota do takiego
stopnia, ze musialam zakupic nowy sprzet. Moj "stary" Mac jest wciaz bardzo dobry, niemniej nie
bardzo mozna go ruszyc z miejsca smile Dlatego zakupilam sobie Mac'a laptopa. Jako, ze komputer
jest moim "najblizszym wspolpracownikiem", traktuje moje maszyny bardzo osobiscie. Siedze
wlasnie teraz i instaluje go, a w miedzyczasie patrze na jego kolko.
Tu jest jego "urodzeniowy" horoskop, czyli moment zakupu ( brak danych dotyczacych "urodzin")
trysil.webpark.pl/nowy_mac.jpg
to, co jest bardzo zabawne, to jego asc. w Blizniakach: nie dosc, ze ma tzw. Intel Core 2 Duo-
prosessor, to na dodatek bedzie jeszcze PC i Mac'iem w jednym. Czyli jak by nie patrzec:
podwojna natura !!!
Troche mnie przeraza jego nadmiar ambicji Slonce na MC w Koziorozcu. (Slonce jak przystalo na
komputer w Wodniku smile ) I upartosc "bestii": koniunkcja Pluton/Mars. Natomiast cieszy Saturn w
V-tym ( w koncu tu chodzi o prace, a nie zabawe) i Jowisz w VI-tym w sekstylu z wladca
ascendentu, a ten jest w koniunkcji z moim Merkurym, czyli dogadac sie medziemy mogli smile
Zreszta sami zobaczcie jak wyglada synastria pomiedzy nami:
trysil.webpark.pl/synastry.jpg
Tutaj mam problem!!! Podwojny nelson Pluton/Mars: kwadrat i koniunkcja. Oj chyba ciezko nam
bedzie. Chociaz z drugiej strony Slonce mamy w tych samych znakach, sekstyl Ksiezycow, a jego
Ksiezyc rowniutko na moim MC !!!
Natomiast wektor jest bardzo obiecujacy, (albo mi sie tak wydaje):
trysil.webpark.pl/wektor.jpg
Uran jest na moim urodz. Marsie i tworzy Yod z Plutono/Saturnem (harowka, wypadajaca w
moim domu V-tym)i Neptunem ( w moim VI-tym). Dodam tutaj, ze moja praca nalezy do dziedzin
tzw. tworczych.
Wazny jest tu tez polkrzyz Uran-Jowisz-Wenus, wazny dla mojej dziedziny. Tutaj dopelnieniem
bedzie Pluton w moim urodzeniowym, w opozycji do Wenus w wektorowym.
Mars wektorowy znajduje sie na moim ur. MC ktory teraz tranzytuje Uran i wezel pln.. Na moim
MC znajduje sie tez Ksiezyc nowego Mac'a.
Wzdaje mi sie, ze zakup zapowiada sie optymistycznie i adekwatnie do sytuacji...
Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • makaryna Re: Nowy Mac 04.02.07, 10:04
      makaryna napisała:

> Tutaj mam problem!!! Podwojny nelson Pluton/Mars: kwadrat i koniunkcja. Oj chyb
      > a ciezko nam bedzie.

Ten podwojny nelson dal mi w kosc !!! Ale to glownie z mojej winy, bo pomimo ze juz jako dziecko
      postanowilam nie czytac instrukcji obslugi( zazwyczaj wprowadzaja w blad), teraz mnie cos
      pokusilo i mialam powazny wielogodzinny zastoj !!! Ruszylam z miejsca kiedy instrukcje z furia
      wyrzucilam do kosza i zaczelam na tzw. chlopski rozum smile
    • anahella Re: Nowy Mac 04.02.07, 17:54
      makaryna napisała:

> Tutaj mam problem!!! Podwojny nelson Pluton/Mars: kwadrat i koniunkcja.
      > Oj chyba ciezko nam bedzie.

A ja mysle ze to pokazuje Wasz "zwiazek" pod haslem "moge wiecej zdzialac".

pozdrawiam jako wielbicielka Macasmile
      • gocha59 Re: Nowy Mac 07.02.07, 22:38
        > pozdrawiam jako wielbicielka Macasmile

Może zupełnie poza tematem, ale bardzo potrzebuję pomocy w znalezieniu programu
        astrologicznego działającego właśnie na Macu, a moim marzeniem jest program na
        Maca w j. polskim
        • neptus Re: Nowy Mac 08.02.07, 01:07
          Jest wersja Astrologa Pullena pod Maca. Wejdź na stronę programu (zobacz wątek
          o programach) i tam go znajdziesz (za friko).
          • neptus Re: Nowy Mac 08.02.07, 01:08
            Niestety, ta wersja nie jest po polsku. sad(
        • anahella program macowy 08.02.07, 01:18

kilian.stern.net/
          Program po angielsku, freeware'owy. Nie ma zbyt wielu opcji, ale ja go lubie.
          Troche ma zwalone eferydy Plutona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka