Dodaj do ulubionych

Do zainteresowanych

16.07.04, 21:19
Kilka osob prosilo, zebym napisala, jaki mi tu jest, wiec pisze (bardzo
krotko)
*dojechalam, zyje (chociaz to prywatny wyjazd, z netu)
*mieszkam w wielkim zamku z fosa
*dzieciaki sa milusie, zajmuje sie trzyletnia Beatrice
*jest basen :))))))))))
*korty tenisowe tez
*zarcie maja pyszne, wielki sad z owocami, kury, swieze warzywa - mniam
*ogrod jest gigantyczny, jeszcze go calego nie widzialam
*wszyscy sa tu bardzo hrabiowscy ;)))))
*stwierdzilam, ze ' dzieci to wcale nie za duzo (wczoraj zajmowalam sie
osemka i tez bylo ok)
*ogolnie to jestem zachwycona *TEZ CHCEM TAKI ZAMEK!!!!!!!!!*

pozdrawiam goraco wszystkich :)
Mary
Obserwuj wątek
    • anulka7 Re: Do zainteresowanych 16.07.04, 22:01
      wwwwwwoooooooooooooooowwwww Mary An normalnie git!!!!!! w takich
      okolicznościach przyrody to nawet stówa dzieciaków nie będzie zła:))
      CONGRATULATIONS:)))

Anulka
      :***
    • dragonka Re: Do zainteresowanych 17.07.04, 13:47
      hej ! ja te z dojechalm i jest super tyle ze mieszkam w okropnej dziurze. ale w
      pon kupuja mi auto wiec nnie bedzie zle. :))) zajmuje sie 1.5 roku Frese i
      dwujka Millar I olivia ::)). najsterszym tez sie zajme w nastepna sobote
      wieczorem hihih:). hosci sie smiali ze bede teraz jego bestfriend bo mam prawko
      i nie pije ;)). pozdo
      • ipiatek1 PYTANIE!!!!! 20.07.04, 13:40
        Jak znalazlyscie takie
        rodziny ????
        • dzannia Re: PYTANIE!!!!! 20.07.04, 16:09
          mary aaaan a sie nie pochwalilas!!! oj tyy skromniutka taka... to kiedy
          imprezka? ;D do belgi jakos przylece lajt- a next rok to sobie tam szukam
          rodzinki bo ja tez netowa. londyn zaaajebisty i juz mi pokoj koncza budowac
          wlasnie panowie aleee ten zamek cholera!!! i basen. a solarium i sauna? albo
          moze nie pisz lepiej bo sobie cos zrobie! eheheheh gratuluje. zdjecia chcem
          widziec na forum albo cos- zachecaj ludzi. a jak nie to na majla prywatnie
          pliiiz- kozapl@hotmail.com . baaaj! ( zawsze chcialam to powiedziec! ;D)
          • mary_an Re: PYTANIE!!!!! 21.07.04, 12:29
            Heh teraz jestem w Brukseli; znalazlam Internet Cafe i moge szalec - wreszcie
            mam troche wiecej czasu - w domku jest modem i niestety to wszystko bardzo
            bardzo wolno idzie :( Jestem w Brukseli na 2 tygodnie, potem znowu do zamku a
            potem moja rodzinka wynajela sobie chate w Bretanii i jedziemy nad morze. Swoja
            droga to jestem ciekawa co to za chatka, skoro jada 2 dziadkowie, ich 4 dzieci
            + 4 malzonkowie, ich 15 wnuczat + ja :))
            Zdjecia mam w domu a tam jest ten cholerny modem wiec nie wiem jak to bedzie,
            chyba wrzuce na forum dopiero jak wroce do Polski czyli za jakies 5 tygodni.
            • dragonka Re: PYTANIE!!!!! 24.07.04, 13:55
              hej no mam dwie min. wczoraj jazdilam po lewj stro nie. boze to jeszcze nie
              jest najgorsze ale oje sie ze rozwale im skrzynie biegow :)). bo cos mi nie
              idzie przelanczanie ewa reka :)). ja znalazlam rodzinke przez neta :)). dostaje
              troche wiecej no i sa niesamowicie sympatyczni.jeszcze troche z zaglaskaja mnie
              na smierc :)). mam dwa pokoje , pietro nizej sauna i jakuzzi no i samochod no
              i wolny wstep na swomming i fitneesss . takze myst z nei jest zle :))pozdro.
              • mary_an Re: PYTANIE!!!!! 24.07.04, 20:48
                Wow, extra!! A do mnie dzisiaj przyszlo moje malenstwo i po raz pierwszy sie
                przytulilo i powiedzialo, ze mnie bardzo kocha - :DDDDDDDDDDDD Ale
                slodziusie...
                Jutro mam dzien wolny i ide imprezowac w Brukseli.
                Pozdrowienia dla wszystkich!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka