24.08.06, 00:37
espa, www.espa.pl czy ktoś jechał korzystając z ich pośrednictwa? za wszelkie
opinie będę wdzieczna/pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ibby2 Re: ESPA?? 24.08.06, 10:15
      czesc

rozpoczelam niedawno watek dla o-perek zeby dzielily sie swoimi wrazeniami
      odnosnie rodzin i pobytu u hostów...tam w odpowiedzi na mojego posta jedna z
      dziewczyn napisala:

jesli chodzi o tak zwane "profesjonalne biura" to nie polecam zadnego-
      przeczytaj tu kilka postow zobaczysz ile sie czeka na rodzine ile sie placi za
      nic praktycznie..sama bylam z biura ESPA z kolezanka nie polecam,tak samo jak
      ANYA czy PROWORK nie polecaja moje kolezanki
      to wypowiedz( mujer1323)...wypowiada sie na forum wiec mozesz sama sie jej
      zapytac choc pewnie predzej czy pozniej sama odpowie na twojego posta

pozdrawiam:)
      • mujer1323 Re: ESPA?? 24.08.06, 14:16
        no wlasnie ibby2 juz mnie zacytowala..

nie polecam-bylam na majorce,2 moje kolezanki jedna na majorce druga we francji
        pomijajac juz jakie mialysmy rodziny-ja koszmarna,one takie sobie ogolnie ok
        ale 0 wolnego czasu-
        to chcialam powiedziec ze ja czekalam na rodzine od polowy lutego kiedy
        zlozylam papiery do 5 lipca kiedy mi zaproponowali 1sza rodzine
        i one podobnie jedna dostala oferte na koniec czerwca druga tez na poczatku
        lipca
        w sumie zadna z nas by juz nie pojechala z espy ani innego biura nawet za darmo

aha przy okazji -juz o tym pisalam ale powtorze-wyraznie powiedzialysmy ze nie
        chcemy rodzin z majorki tylko z innych czesci hiszpani -a obie wyladowalysmy na
        majorce bo w calej ogromnej hiszpani nie znalazly sie zadne rodziny dla nas..
        poza tym mi powiedziano ze dzieci maja 4 i 7 lat po czym po kilku dniach jak
        juz wszystko bylo zalatwione pani zauwazyla ze sie pomylila i dzieci maja
        jednak 7 i 14 lat ..wiec widac tu profesjonalizm
        szkoda ze sie nie pomylila i nie poszukala mi rodziny w innym kraju

pozdr

(chociaz czytalam tez na forum jakas pozytywna wypowiedz co do tego biura)
    • azza7 Re: ESPA?? 25.08.06, 17:31
      dzięki wielkie, dużo mi rozjaśniły te opinie, a jak sobie to zorganizuję jak nie
      wiedziałam tak nie wiem nadal;) ale dzieki, dzięki wielkie A.
      • mujer1323 Re: ESPA?? 25.08.06, 21:20
        czego nie wiesz? jak zorganizowac wyjazd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka