pauninka23 06.08.07, 16:14 Witam, Od prawie 3 yugodni jestem aupair w rotterdamie w holandii. Jest moze ktos tu jeszcze...?? Smutno mi tak samej ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: aupair - rotterdam 14.08.07, 00:31 nie jestem au pairka, ale mieszkam w rotterdamie napisz na gg - 1471936 lub maila miajczek@gmail.com w jakiej dzielinicy mieszkasz? Odpowiedz Link
marleneczors Re: aupair - rotterdam 15.08.07, 14:01 hej, ja od września będę aupair niedaleko Utrechtu, ale chciałabym w któryś weekend zwiedzić i poznać Rotterdam. Chętnie w towarzystwie jakiejś rodaczki. Odpowiedz Link
mijaczek Re: aupair - rotterdam 16.08.07, 15:05 w rotterdamie nie ma nic do zwiedzania ani ogladania. powaznie. nie trac czasu. wybierz sie lepiej do Hagi, Amsterdamu lub Antwerpii... Rotterdam to smierdzacy port, w ktorym nic ciekawego nie ma. Odpowiedz Link
j.ojo Re: aupair - rotterdam 09.10.07, 10:22 Hej:) Jestescie jeszcze w tej Holandi? Ja od tygodnia mieszkam w Heemskerk pod Haarlemem i baaardzo chetnie spotkam sie na jakas kawe, czekolade, zakupy, zwiedzanie czy po prostu ploty;) gg - 4709241, mail - joannnna@op.pl (Do miejsca postaram sie dostosowac, w koncu Holandia nie taka duza;) Odpowiedz Link