Gość: P. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 01.12.04, 22:51 Czy moze ktos wie jak sie zalatwia ten numer? Mam juz WRS. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikiii Re: insurance number IP: *.zen.co.uk 01.12.04, 23:23 musisz isc do jobcentre, wypelnic formularz i czekac az ci przysla zaproszenie na interview. niestety trzeba troche poczekac, ja sie zarejestrowalam pod koniec listopada a interview mam dopiero w lutym :( Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: insurance number 02.12.04, 00:13 Zapytaj sie tez kiedy sie mozesz spodziewac "odzewu". Moje papiery zaginely i gdybym nie wiedziala mniej wiecej kiedy mam dostac NIN to bym do tej pory siedziala i czekala az sie dziady odezwa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiii Re: insurance number IP: *.zen.co.uk 02.12.04, 21:24 a skoro juz o tym mowa to jak jest z tym podatkiem? ostatnio odciagneli mi 200 funtow z wyplaty bo nie mam NINu, jak juz bede go miala to jakos to wyrownaja czy musze skladac jakies podania o zwrot podatku czy cos tam? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: insurance number 03.12.04, 08:31 wyrownaja sami - jestes na razie na tzw. emergency tax code Odpowiedz Link Zgłoś