agnieszka.bala 08.12.13, 19:42 Witam, Szukam dobrego nauczyciela języka angielskiego. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić w Legionowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimnekaloryfery Re: Angielski 08.12.13, 19:52 Cześć Jest jedna Pani w Legionowie, którą mogę Ci polecić. Jest wymagająca i świetnie uczy. Od kilku lat posyłamy do niej naszą 2 dzieciaków i żona też się u niej uczy. Podaj mail-a to dam Ci namiar. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
woloszki Re: Angielski 08.12.13, 20:28 Witam, Czy ja tez mogę prosić o namiar? :) woloszki@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.bala Re: Angielski 09.12.13, 13:27 Jestem umówiona z tą Panią na dziś, więc dam znać jak poszło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.bala Re: Angielski 10.12.13, 22:10 Panią polecam, bardzo dobry i doświadczony nauczyciel, pełen profesjonalizm. Wymagająca to fakt. Dostałam pracę domową i będę miała test z ostatniej lekcji. Muszę przyznać, że dowiedziałam się dużo cennych informacji na temat wymowy i podstawowych zasad, co szalenie ułatwia życie. Szkoda, że tak nie uczą w szkołach. Od stycznia zapisałam też córkę. Polecam :). Dziękuje Panie Marcinie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.bala Re: Angielski 11.12.13, 21:01 proszę podaj maila to prześlę Ci nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś