Dodaj do ulubionych

Elegance styl

IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 22:19
Witam. Potrzebujesz partnerki na wesele a może niby żonę na bankiet spotkanie służbowe . Chcesz pokazać klasę styl i szyk przed kolegami. Lub na imprezie dobrze się bawić. Proszę bardzo. A może tylko rozmowa. Szukasz kobiety do tańca i różańca. Proszę bardzo. Czekam na forum. Jutro podam numer kontaktowy. Pytania proszę na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: vip Re: Elegance styl IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 22:33
      ile masz lat ?
      • Gość: girls Re: Elegance styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 22:35
        15
      • Gość: Stars girls Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 22:38
        30 i piękne jędrne zadbane ciało .
    • Gość: Stars diamond girl Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 23:13
      Czekam NA WASZE PROPOZYCJE. Jestem otwarta na wasze oferty. Wyczuje sytuację . Niedrogo a będzie miło . Warto. Cena do negocjacji.
      • Gość: Piękny Re: Elegance styl IP: *.152.130.54.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.07.11, 23:24
        Potrzebuje dziewczyny do ruchańca!
        • Gość: Stars girls diamod Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 31.07.11, 23:31
          To kup sobie tygodnik ciechanowski. Tam pełno chętnych do tego . A mi nie oto głównie chodzi.
          • Gość: tomek Re: Elegance styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 09:13
            ...głównie :D
          • Gość: Stars diamond girl Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 10:51
            Głównie to znaczy że nie chodzi mi o seks. Ale nie mówię też nie bo wiadomo. . :) chodzi mi o dobre doborowe towarzystwo i mile spędzony czas. Skoro daje takie ogłoszenie to wiadomo że może być podtekst erotyczny. Zresztą żyjemy w czasach seksu i biznesu więc świętej nie będę udawać. No tak.
            • Gość: tomek Re: Elegance styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 12:42
              w tym co mowisz jest cos o tyle dziwnego, ze podoba mi sie Twoje podejscie. nawet zdobylas u mnie pewien szacunek, za jakis element szczerosci, tyle ze jakby to nazwac... dla mnie to jest tak jakby konstruktywna szczerosc, co wlasnie daje efekt odwrotny do oczekiwanego. przewaznie po przeczytaniu takiej oferty odbiorca ma prawo i czesto nie szanuje takich ludzi, tu z kolei podeszlas do tematu tak, ze jest to wrecz intrygujace. ale to tyle, moje zdanie, nie bede zasmiecal Ci tematu, bo nie jestem w stanie zaoferowac Ci 'stazu' :D pozdrawiam
              • Gość: Diamod girls stars Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 13:36
                Drogi Tomku. Cieszę się z twojej wypowiedzi. Żyjemy w państwie wolnego słowa więc każdy może pisać i mówic co chce. A skoro ją pisze takie rzeczy na forum ogólnodostępne to ty masz bardziej prawo do tego podejść krytycznie z pewnego RODZAju sceptyzmem. Nie oczekuje samych dobrych odpowiedzi . Trzeba umieć czytać między wierszami. A to że w pewien sposób próbuje siebie sprzedać nie znaczy że jestem zepsuta prostytutka dla której liczy się tylko kasa
                • Gość: Stars diamond girl Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 14:04
                  A pozatym Drogi tomku uwierz mi że mimo tego nie wiem jak to konstruktywnie szczerze zabrzmi ale dla mnie nie zawsze jest ważny seks i. Pieniądze liczy się też ludzie i ich osobowość a to nie zastąpi żadnych pieniędzy. Są też inne wartości które mogą zastąpić pieniądze w pewien sposób
                  • Gość: Tomek Re: Elegance styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 14:36
                    to prawda, fajnie spedzony czas w milym towarzystwie jest najwazniejszy. a zeby byl fajnie spedzony to jednak mimo wszystko potrzeba ponadprzecietnego poziomu stabilizacji finansowej :)
                    • Gość: Stars girls diamon Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 01.08.11, 15:32
                      Wcale się z tobą nie zgadzam. Ale to nie jest temat do pisania na forum. Nie oczekuje na samych bogaczy czy dobrych panów bo takich u nas w ciechanowie nie ma. Oczekiwałam ofert panów którzy pragną zmian -i inspiracji w życiu i dobrej zabawy lub dobrze spędzonego czasu. Nie szukam do końca sponsorimgu tylko wszystko w normalnej cenie abym miała na życie
    • Gość: Men Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 22:52
      Oferta BRZMI INTRYGUJĄCO-podaj swój cennik
    • Gość: Kamil Re: Elegance styl IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 22:57
      Uwierzcie MI kobieta jest super. Zna umiar dobre wychowanie . Miła . Fajnie tańczy . Nie no polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka