Dodaj do ulubionych

Łóżko piętrowe KURA

IP: *.centertel.pl 04.09.11, 19:26
Cena: 200,00 zł - do uzgodnienia
Mam super łóżko dwustronne KURA w atrakcyjnej cenie 200 zł. Zakupione w Ikea, używane przez mojego syna. Może służyć jako piętrowe lub normalne, warto wejść na stronę ikei i sprawdzić, do tego może być niebieskie lub białe, więc łatwo zmieniać wystrój pokoju. Materac jest już wysłużony ale mogę oddać z łóżkiem. Zapraszam do obejżenia. Odbiór jedynie osobisty w Ciechanowie po uprzednim umówieniu się.
Link do ogłoszenia ze zdjęciami tablica.pl/oferta/super-pietrowe-lozko-kura-z-ikea-dla-dziecka-IDiZMz.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Łóżko piętrowe KURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 12:01
      jw.
    • Gość: hihi Re: Łóżko piętrowe KURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 09:00
      to łóżko kupiliśmy w IKEA za około 350zł więc cena Twoja Gosiu jest lekko przesadzona (zważywszy na jego zużycie)
      nie martw się jednak
      nasza córka też ponaklejała co się dało i łóżko wyglądało podobnie
      po 3 godzinach intensywnej pracy z ludwikiem udało się doprowadzić je do stanu normalnego
      dobrze że ma dostęp jedynie do kleju biurowego bo dopiero miałabym akcję z odklejaniem
      • Gość: gosia Re: Łóżko piętrowe KURA IP: *.centertel.pl 11.09.11, 15:06
        Łózko w Ikei kosztuje 490 zł więc nadal uważam że cena jest atrakcyjna.
        • Gość: magda Re: Łóżko piętrowe KURA IP: 94.75.112.* 20.10.11, 18:19
          oczywiście że to łóżko kosztuje 499 a nie 350zł
          cena atrakcyjna
    • Gość: gosia Re: Łóżko piętrowe KURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 13:11
      Nieaktualne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka