Gość: werlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:25 szukam pracy jako kierowca C,CE w ciechanowie lub okolicach. Ktos cos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 07:41 Idz do firmy Rolbud na Niechodzkiej.Na górę do sekretariatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.12, 16:54 A co możesz zaproponować pracodawcy, żeby cię zatrudnił? Bo pracy jest dużo ale złodziei jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 07:47 W Tygodniku Ciechanowskim było sporo ogłoszeń na kraj,dzwoniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: praca kierowca IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 18:10 kradna bo ich pracodawca wali w rogi . Gdyby pracodawca dal umowe o prace ale niech bedzie tam faktyczna kwota pensji a nie ze 1368zl a reszta do łapy ,wiec z paliwka tez musza żyć ...po drugie najlepiej jak bys krecil kółka na dwóch tarczkach i bez pauzy .... . . . A potem pracodawca placze i zaklada śmieszne gps-y ... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 18:35 Najgorzej jak Cie przyłapią na kradzieży i wywala na zbity pysk z paragrafem.Kto taka osobę zatrudni?Tak więc trzeba pracować uczciwie i nie kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cośWiem Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 20:48 żeby byc wywalonym na zbity pysk wystarczy trzymac sie rygorystycnie przepisów które pracodawcom nie koniecznie są na ręke np .dozwolony tonaż,tarczki...itp.a kierowca za wszystko odpowiada,niestety. Prywaciarze rządzą!!!!Takie państwo,takie prawo............................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: praca kierowca IP: *.146.19.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.12, 02:31 Jestem pracodawcą i chętnie się zamienię może taki kierowca co biadoli niech otworzy firmę i mnie zatrudni i ja będę Go okradał ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 10:49 zgadzam się w 100%. też chętnie pokradnę i wyciągnę 8tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.12, 11:36 Przyjdż do mnie jazda legalna . ale widzę, że tobie bardziej zależy jak ukraść a nie zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś