Dodaj do ulubionych

praca kierowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:25
szukam pracy jako kierowca C,CE w ciechanowie lub okolicach. Ktos cos wie??
Obserwuj wątek
    • Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 07:41
      Idz do firmy Rolbud na Niechodzkiej.Na górę do sekretariatu.
      • Gość: właściciel Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.12, 16:54
        A co możesz zaproponować pracodawcy, żeby cię zatrudnił?
        Bo pracy jest dużo ale złodziei jeszcze więcej.
    • Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 07:47
      W Tygodniku Ciechanowskim było sporo ogłoszeń na kraj,dzwoniłeś?
      • Gość: Piotr Re: praca kierowca IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 18:10
        kradna bo ich pracodawca wali w rogi . Gdyby pracodawca dal umowe o prace ale niech bedzie tam faktyczna kwota pensji a nie ze 1368zl a reszta do łapy ,wiec z paliwka tez musza żyć ...po drugie najlepiej jak bys krecil kółka na dwóch tarczkach i bez pauzy .... . . . A potem pracodawca placze i zaklada śmieszne gps-y ... Powodzenia
        • Gość: C+E Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 18:35
          Najgorzej jak Cie przyłapią na kradzieży i wywala na zbity pysk z paragrafem.Kto taka osobę zatrudni?Tak więc trzeba pracować uczciwie i nie kraść.
          • Gość: cośWiem Re: praca kierowca IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.12, 20:48
            żeby byc wywalonym na zbity pysk wystarczy trzymac sie rygorystycnie przepisów które pracodawcom nie koniecznie są na ręke np .dozwolony tonaż,tarczki...itp.a kierowca za wszystko odpowiada,niestety. Prywaciarze rządzą!!!!Takie państwo,takie prawo............................
            • Gość: ktos Re: praca kierowca IP: *.146.19.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.12, 02:31
              Jestem pracodawcą i chętnie się zamienię może taki kierowca co biadoli niech otworzy firmę i mnie zatrudni i ja będę Go okradał ...........
              • Gość: pracodawca Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.12, 10:49
                zgadzam się w 100%. też chętnie pokradnę i wyciągnę 8tyś.
        • Gość: pracodawca Re: praca kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.12, 11:36
          Przyjdż do mnie jazda legalna . ale widzę, że tobie bardziej zależy jak ukraść a nie zarobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka