Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:57 Mam prośbę, czy ktoś mógłby opowiedzieć mi po krótce 7 niebo od początku? Ostatnio wciągnęłam się w oglądanie, ale chciałabym wiedzieć, co działo się w serialu od początku? Z góry dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara_dominikowa Re: 7 heaven-historia serialu... 07.07.08, 10:48 Była sobie rodzina i mieli dużo dzieci, potem dzieci urosły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:44 Super, tylko to akurat wiem! :) W jakichś amerykańskich fragmentach na youtube widzę, że w Polsce, jesteśmy kilka lat do tyłu z tym serialem... Zdaje się, że któreś z dzieci Camdenów mają już swoje rodziny, Ruthie jest już nastolatką itd... U nas w tej chwili lecą powtórki, czy dopiero jesteśmy w tym momencie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 07.07.08, 17:41 Maja, duzo jest do opowiadania. TVP w wakacje powtarza chyba 7 albo 8 sezon serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 00:06 To może zadam konkretne pytania... :) Czy Eric i Annie wzięli ślub mając już piątkę dzieci? Na co Eric kiedyś chorował? Bo we fragmentach na youtube widziałam, że leżał w szpitalu... Ile sezonów my jesteśmy do tylu? I czy u nas w ciągu roku TVP emituje nowe odcinki, czy tylko powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 08:01 Żartujesz, pastor z 5-tką dzieci bez ślubu?:))) Mieli na którąś rocznicę odnowienie ślubu, u nas też coś takiego egzystuje. Eric lezał w szpitalu bo było podejrzenie czegoś tam. Skończyło się na strachu, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
the_o.c Re: 7 heaven-historia serialu... 08.07.08, 11:11 Eric mial zawal o ile dobrze pamietam. Potem musial sie oszczedzac i na jakis czas zrezygnowal z pastorowania. U nas teraz powtarzaja 7 sezon a w USA skonczyl sie chyba w zeszlym roku ostatni 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:12 OK, dziękuję bardzo za odpowiedzi! :) Rozumiem, że odnowienie ślubu przypieczętowali bliźniakami? :) 7 niebo leciało 10,czy 11 lat? Całkiem jak u nas Klan, tylko to pierwsze ciągle jest ciekawe, a klan już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 07:12 > Całkiem jak u nas Klan, tylko to > pierwsze ciągle jest ciekawe, a klan już nie... Sióme niebo było całkiem fajnym serialem na początku. Potem zrobił się z tego moralizatorski gniot, przestałam oglądać jakieś dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
man_part Re: 7 heaven-historia serialu... 04.08.08, 11:23 Chyba logiczne ze wzieli slub przed urodzeniem wszystkich dzieci :P Eric (pastor) mial chorobe serca, zdaje sie przeszedl zawal. Nic nie jestesmy do tylu. Serial lecial dawno temu na TVP, od pierwszego odcinka, gdy dzieci byly mlodsze a blizniakow jeszcze nie bylo na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddddddd Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:22 www.seriale.pl/news/opisy/siodm.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 08.07.08, 13:54 TVP z wielkimi przerwami emituje ten serial u nas. Jak konczyl sie sezon to robili przerwę rok, a nawet więcej. Ostatnio serial leciał bardzo długo. Chyba z dwa lata bez przerwy. Do czerwca tego roku emitowali 8 sezon serialu, a w wakacje codziennie emitują sezon 6. Mam nadzieje, ze dojda do 8 i po wakacjach będzie ciag dalszy nowych. Serial w USA leciał od 1996 roku do 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:19 Żałuję, że nie oglądałam od początku... :/ Dzięki za link do streszczeń, lektura mnie pochłania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 13:11 Tak jak przedmówca napisał, 7 niebo było super w tej chwili od czasu do czasu trafi się fajny odcinek. Ale ogólnie mnóstwo jest żygawicznych, moralizatorkich wątkow, przepełnionych paplaniem jaki to cudowny kraj ta ameryka. Szczytem wszystkiego był odcinek o żołnierzu z Iraku i Ruthie... masakra. Ale i tak się to miło ogląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:17 Niby amerykański, ale jak dla mnie, lepszy niż polski Klan, czy M jak miłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^o^ Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:44 Gość portalu: maja napisał(a): > Niby amerykański, ale jak dla mnie, lepszy niż polski Klan, czy M > jak miłość... Powiem Ci, że trudno jest znaleźć amerykański serial, który byłby gorszy od M jak miłość czy innej telenoweli albo polsatowskiej komedii. Odpowiedz Link Zgłoś
retro78 Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 17:06 Odcinek o żołnierzach w Iraku był straszny, to wznoszenie oczu do nieba i mówienie "Dziękujemy Ci sierżancie jakiś tam". Podobnie odcinek monotematyczny o paleniu papierosów, nie dało się oglądać. Ale poza tym bardzo lubię ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:32 Dla mnie szczytem było, jak Lucy chyba (ta średnia siostra, najbrzydsza) zakapowała najstarszą, która chodziła na jakieś prace społeczne za karę, że na tych pracach jest jakiś chłopak, który jej się podoba i w związku z tym lubi to i nie jest to karą. No jak można, ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 19:28 wlasnie przez te moralizatorski smrodek przestalam to ogladac.. a kiedys fajne bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasha Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.n.INTELINK.pl 09.07.08, 20:45 W tym filmie zawsze był jakiś moralizatorski smrodek, jak przedmówca ładnie określił:) Pełno społecznych watków, zadęcie, wszyscy sie kochają i kablują na siebie dla ich dobra...nuda panie;) A pamięta ktoś serial Ich pięcioro czy jakoś tak. To był fajny serial młodziezowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:29 Bo chyba właśnie o ten "moralizatorski smrodek" chodzi w tym serialu, nie?! :) Mnie się bardzo podoba, że wszyscy się w tym serialu, jak to ktoś określił, kochają! To piękne, że ludzie w wieku Annie i Erica kochają się jak nastolatki! :) W naszych polskich serialach małżeństwa w tym wieku najczęściej psioczą na siebie i co najwyżej ocierają się polikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 10.07.08, 14:39 Pamiętam wątek o żołnierzu. Masakra. Pisaliśmy tu trochę o nim po emisji odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 10.07.08, 21:33 Niedawny odcinek o piciu alkoholu tez był nie do przeskoczenia. Jak dorosła dziewczyna, Mary robiła wielkie halo z tego że jej równie dorosła siostra Lucy poszła do pubu... No i to z Simonem na końcu masakra. A Annie to aż normalnie skręca żeby któreś dzicko ukarać normalnie widać już ten jej uśmieszek jak się szykuje :D Najbardziej jej odbiło jak Mary wróciła i reszta zajęła pokój nad garażem... Kiedyś to było zabawne a teraz przeginają... potem będzie, z resztą jeszcze zabawniej :) btw jakoś opuściłam poprzednią serię i nie bardzo wiem czym Mary tak bardzo naraziła się rodzinie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:11 Annie była najlepsza w dzisiejszym walentynkowym odc. jak wylała Ericowi kieliszek wina na głowę! :D Jak Oni się kochają... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:16 U nas tego chyba jeszcze nie było :D pl.youtube.com/watch?v=uAZDf1VPwx4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 25.07.08, 23:00 Ja się zastanawiam czy doczekamy się 8 serii... Jak dotąd powtarzali 6 teraz 7... A wcześniej chyba ze 3 razy poprzednie. Przecież w USA już puszczali ostatnią 11 warto by chyba nadrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:25 Mam nadzieję,że po wakacjach puszczą u nas kolejną serię! Już tak się wciągnęłam,że szkoda mi będzie jak zakończą emisję... Odpowiedz Link Zgłoś