Dodaj do ulubionych

7 heaven-historia serialu...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:57
Mam prośbę, czy ktoś mógłby opowiedzieć mi po krótce 7 niebo od
początku? Ostatnio wciągnęłam się w oglądanie, ale chciałabym
wiedzieć, co działo się w serialu od początku? Z góry dziękuję! :)
Obserwuj wątek
    • stara_dominikowa Re: 7 heaven-historia serialu... 07.07.08, 10:48
      Była sobie rodzina i mieli dużo dzieci, potem dzieci urosły.

• Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 11:44
        Super, tylko to akurat wiem! :) W jakichś amerykańskich fragmentach
        na youtube widzę, że w Polsce, jesteśmy kilka lat do tyłu z tym
        serialem... Zdaje się, że któreś z dzieci Camdenów mają już swoje
        rodziny, Ruthie jest już nastolatką itd... U nas w tej chwili lecą
        powtórki, czy dopiero jesteśmy w tym momencie?
        • Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 07.07.08, 17:41
          Maja, duzo jest do opowiadania. TVP w wakacje powtarza chyba 7 albo 8 sezon serialu.
          • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 00:06
            To może zadam konkretne pytania... :)
            Czy Eric i Annie wzięli ślub mając już piątkę dzieci?
            Na co Eric kiedyś chorował? Bo we fragmentach na youtube widziałam,
            że leżał w szpitalu...
            Ile sezonów my jesteśmy do tylu? I czy u nas w ciągu roku TVP
            emituje nowe odcinki, czy tylko powtórki?
            • Gość: gosc Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 08:01
              Żartujesz, pastor z 5-tką dzieci bez ślubu?:)))
              Mieli na którąś rocznicę odnowienie ślubu, u nas też coś takiego egzystuje.
              Eric lezał w szpitalu bo było podejrzenie czegoś tam. Skończyło się na strachu,
              na szczęście.
            • the_o.c Re: 7 heaven-historia serialu... 08.07.08, 11:11
              Eric mial zawal o ile dobrze pamietam. Potem musial sie oszczedzac
              i na jakis czas zrezygnowal z pastorowania.
              U nas teraz powtarzaja 7 sezon a w USA skonczyl sie chyba w zeszlym
              roku ostatni 11.
              • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:12
                OK, dziękuję bardzo za odpowiedzi! :)
                Rozumiem, że odnowienie ślubu przypieczętowali bliźniakami? :)
                7 niebo leciało 10,czy 11 lat? Całkiem jak u nas Klan, tylko to
                pierwsze ciągle jest ciekawe, a klan już nie...
                • Gość: bardu Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 07:12
                  > Całkiem jak u nas Klan, tylko to
                  > pierwsze ciągle jest ciekawe, a klan już nie...
                  Sióme niebo było całkiem fajnym serialem na początku. Potem zrobił się z tego
                  moralizatorski gniot, przestałam oglądać jakieś dwa lata temu.
            • man_part Re: 7 heaven-historia serialu... 04.08.08, 11:23
              Chyba logiczne ze wzieli slub przed urodzeniem wszystkich dzieci :P
              Eric (pastor) mial chorobe serca, zdaje sie przeszedl zawal.
              Nic nie jestesmy do tylu. Serial lecial dawno temu na TVP, od
              pierwszego odcinka, gdy dzieci byly mlodsze a blizniakow jeszcze nie
              bylo na swiecie...
    • Gość: dddddddddddddddddd Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 12:22
      www.seriale.pl/news/opisy/siodm.htm
      • Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 08.07.08, 13:54
        TVP z wielkimi przerwami emituje ten serial u nas. Jak konczyl sie sezon to
        robili przerwę rok, a nawet więcej. Ostatnio serial leciał bardzo długo. Chyba z
        dwa lata bez przerwy. Do czerwca tego roku emitowali 8 sezon serialu, a w
        wakacje codziennie emitują sezon 6. Mam nadzieje, ze dojda do 8 i po wakacjach
        będzie ciag dalszy nowych. Serial w USA leciał od 1996 roku do 2007.
        • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:19
          Żałuję, że nie oglądałam od początku... :/
          Dzięki za link do streszczeń, lektura mnie pochłania! :)
          • wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 13:11
            Tak jak przedmówca napisał, 7 niebo było super w tej chwili od czasu do czasu trafi się fajny odcinek. Ale ogólnie mnóstwo jest żygawicznych, moralizatorkich wątkow, przepełnionych paplaniem jaki to cudowny kraj ta ameryka.

Szczytem wszystkiego był odcinek o żołnierzu z Iraku i Ruthie... masakra. Ale i tak się to miło ogląda ;)
            • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:17
              Niby amerykański, ale jak dla mnie, lepszy niż polski Klan, czy M
              jak miłość...
              • Gość: ^o^ Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 17:44
                Gość portalu: maja napisał(a):

> Niby amerykański, ale jak dla mnie, lepszy niż polski Klan, czy M
                > jak miłość...

Powiem Ci, że trudno jest znaleźć amerykański serial, który byłby gorszy od M
                jak miłość czy innej telenoweli albo polsatowskiej komedii.
            • retro78 Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 17:06
              Odcinek o żołnierzach w Iraku był straszny, to wznoszenie oczu do nieba i
              mówienie "Dziękujemy Ci sierżancie jakiś tam". Podobnie odcinek monotematyczny o
              paleniu papierosów, nie dało się oglądać. Ale poza tym bardzo lubię ten serial.
              • Gość: jowita771 Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:32
                Dla mnie szczytem było, jak Lucy chyba (ta średnia siostra, najbrzydsza)
                zakapowała najstarszą, która chodziła na jakieś prace społeczne za karę, że na
                tych pracach jest jakiś chłopak, który jej się podoba i w związku z tym lubi to
                i nie jest to karą. No jak można, ludzie!
                • kelle1986 Re: 7 heaven-historia serialu... 09.07.08, 19:28
                  wlasnie przez te moralizatorski smrodek przestalam to ogladac.. a kiedys fajne bylo.
                  • Gość: dasha Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.n.INTELINK.pl 09.07.08, 20:45
                    W tym filmie zawsze był jakiś moralizatorski smrodek, jak przedmówca
                    ładnie określił:) Pełno społecznych watków, zadęcie, wszyscy sie
                    kochają i kablują na siebie dla ich dobra...nuda panie;) A pamięta
                    ktoś serial Ich pięcioro czy jakoś tak. To był fajny serial
                    młodziezowy
                    • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:29
                      Bo chyba właśnie o ten "moralizatorski smrodek" chodzi w tym
                      serialu, nie?! :)
                      Mnie się bardzo podoba, że wszyscy się w tym serialu, jak to ktoś
                      określił, kochają! To piękne, że ludzie w wieku Annie i Erica
                      kochają się jak nastolatki! :) W naszych polskich serialach
                      małżeństwa w tym wieku najczęściej psioczą na siebie i co najwyżej
                      ocierają się polikami...
                      • Gość: Ja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: 193.151.50.* 10.07.08, 14:39
                        Pamiętam wątek o żołnierzu. Masakra. Pisaliśmy tu trochę o nim po
                        emisji odcinka.
                        • wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 10.07.08, 21:33
                          Niedawny odcinek o piciu alkoholu tez był nie do przeskoczenia. Jak dorosła dziewczyna, Mary robiła wielkie halo z tego że jej równie dorosła siostra Lucy poszła do pubu...

No i to z Simonem na końcu masakra.

A Annie to aż normalnie skręca żeby któreś dzicko ukarać normalnie widać już ten jej uśmieszek jak się szykuje :D Najbardziej jej odbiło jak Mary wróciła i reszta zajęła pokój nad garażem...

Kiedyś to było zabawne a teraz przeginają... potem będzie, z resztą jeszcze zabawniej :) btw jakoś opuściłam poprzednią serię i nie bardzo wiem czym Mary tak bardzo naraziła się rodzinie ???
                          • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 23:11
                            Annie była najlepsza w dzisiejszym walentynkowym odc. jak wylała
                            Ericowi kieliszek wina na głowę! :D Jak Oni się kochają... :D
                            • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 01:16
                              U nas tego chyba jeszcze nie było :D
                              pl.youtube.com/watch?v=uAZDf1VPwx4&feature=related

• wioskowy_glupek Re: 7 heaven-historia serialu... 25.07.08, 23:00
                                Ja się zastanawiam czy doczekamy się 8 serii... Jak dotąd powtarzali 6 teraz 7... A wcześniej chyba ze 3 razy poprzednie. Przecież w USA już puszczali ostatnią 11 warto by chyba nadrobić :)
                                • Gość: maja Re: 7 heaven-historia serialu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:25
                                  Mam nadzieję,że po wakacjach puszczą u nas kolejną serię! Już tak
                                  się wciągnęłam,że szkoda mi będzie jak zakończą emisję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka