Gość: GOŚĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.12, 13:35 Życie nie musi boleć!!! Zapraszam na bioenergetyczne masaże , refleksoterapię stóp, konchowanie i świecowanie uszu, ustawienia Rodzinne. Mój telefon 512630480 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciechanowianka Re: masaże energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.12, 13:38 polecam bardzo ... mnie bardzo pomogło szczególnie na okolice kręgosłupa szyjnego i rozluźienie pleców... w końcu przestało boleć a samopoczucie super. Polecam tą Panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtor Re: masaże energetyczne IP: 195.117.122.* 21.05.12, 13:44 a gdzie to jest ? na wyzwlenia 3a ? Tam widzialem takie cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: masaże energetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 09:05 Nie na Wyzwolenia- dzwoni się do Pani Ewy- w moim przypadku masowała mnie w domu bo z bólu nigdzie nie mogłem się ruszyć. Na razie ta Pani z tego co wiem nie ma gabinetu. Powiem tylko tyle że naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś