Dodaj do ulubionych

Matematyka korepetycje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 22:13
Witam bardzo pilnie potrzebuje pomocy z zakresu matematyki na poziomie akademickim. Mam bardzo duże zaległości i potrzebuje w miarę przystępny i szybki sposób to nadrobić. Jeśli ktoś jest albo ma namiary na dobrego korepetytora bardzo proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: podyplomowiec Re: Matematyka korepetycje IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.12, 22:59
      Jakie studia, bliżej ekonomii czy politechniki, a może wogóle wydział i kierunek: Matematyka?:)
    • Gość: P. Re: Matematyka korepetycje IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.12, 02:54
      masz korepetycje za free : www.youtube.com/watch?v=jbIQW0gkgxo
      • Gość: Żak Re: Matematyka korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 22:05
        Studia ekonomiczne ale wrażenie mam że matematyka jest na wysokim poziomie.
        Z jakiego miasta jesteś ? szukam najchętniej z Ciechanowa.
        • Gość: alsa Re: Matematyka korepetycje IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.12, 20:59
          Hej, chętnie dołączę do korków , bo mam ten sam problem, a nie wiem czy znajdę kogoś , kto by mi pomógł.
        • Gość: alsa Re: Matematyka korepetycje IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.12, 21:01
          Hej, chętnie dołączę do korków , bo mam ten sam problem, a nie wiem czy znajdę kogoś , kto by mi pomógł.pisz na ala64@onet.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka