Dodaj do ulubionych

e-papieros

IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 23:02
Gdzie i w jakiej cenie w Ciechanowie można kupić taki olejek do e-papierosa w buteleczce? Koniecznie mocny. Kupiłam jakiś czas temu dwa papierosy z całym zestawem. Z 10 kartridżami. Niestety ich pojemność jest niewielka i powoli się kończą...
Obserwuj wątek
    • Gość: mlm Re: e-papieros IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 23:19
      W kauflandzie na stoisku z e-fajkami, kosztuje 16 zł ;)
      • Gość: e Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.13, 23:35
        Dzięki :-)
      • Gość: e Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.13, 16:01
        Dziś specjalnie pobiegłam po ten olejek z Kargoszyna do Kauflanda, wreszcie mam co palić i jeszcze raz dzięki za namiary ;-)))
    • Gość: ea Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 08:58
      Chciałabym kupić tego papierosa przypominającego długopis :)
      Ale nie wiem z jaką baterią: manualną czy automatyczną?
      Czym właściwie te baterię się różnią oprócz tego, że jedna ma przycisk a druga nie?
    • Gość: Lena26 Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 12:07
      Własnie takich olejków ciggera używam i zamawiam je przez internet w cigart24.pl/pl/p/LIQUIDY-CIGGER-Q-LINE-10-ml-/252
      Kupiłam kilka buteleczek na zapas i ku mojemu zdziwieniu na drugi dzień kurier już je dostarczył :)) Pychotka!
    • Gość: gosc Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 17:31
      ja czesto kupuje w stacionarnym sklepie, ale czesto przez internet ep-romicom.pl, maja duzy wybór akcesorii i liquidów, a najwazniejsze przystepne ceny
      • Gość: e-palacz Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 23:40
        to samo badziewie jak wszędzie ehh....
      • Gość: gahyper Re: e-papieros IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.14, 00:24
        Ja zdecydowałem się na takiego e-papierosa Green Smoke i powiem Wam,że jestem bardzo zadowolony, bo w sklepie dobrali mi idealny model do moich potrzeb.
    • Gość: Gość Re: e-papieros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.14, 09:50
      ale reklame badziewowi robicie, kto sprzedaje jeszcze takie cos, ceny zabojcze i jedynie u nich mozna kupic asortyment do czego takiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka